Vanaf 3 maart mogen de rijlessen weer hervat worden en dat houdt ook in dat er vanaf nu online weer gepland kan worden via de rijlesplanner. Door de drukte zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar. Als het plannen om welke reden dan ook niet lukt laat het ons dan per e-mail weten en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Wanneer het weer mogelijk is om opnieuw examens in te plannen of nieuwe examens te reserveren zullen wij contact met je opnemen.

Aanhanger BE-rijbewijs

Wil je een aanhanger achter de auto kunnen hangen en de weg op gaan? Dan heb je daarvoor het zogenaamde BE-rijbewijs nodig. Bij Rijschool City kan op een laagdrempelige manier worden geoefend met het beheersen van een auto met aanhanger en zware lading. Vervolgens kan de weg worden opgegaan. Dit is een methode die zorgt voor veel zelfvertrouwen. Wanneer het B-rijbewijs al in handen is, dan hoeft het daardoor vaak niet lang te duren voordat E achter B ook van jou kan zijn

Bestel een proefles 

Dagcursus incl. examen en 6 uur rijles

Zelf kunnen autorijden biedt al veel vrijheid, maar zelf lading kunnen vervoeren met een aanhanger geeft je nog veel meer de regie in eigen handen. Het is dus niet vreemd dat veel mensen graag ook dit rijbewijs in handen krijgen. De instructeurs van Rijschool City helpen hier graag bij. Zo kan gezorgd worden dat dit op een betaalbare en snelle manier voor elkaar gekregen kan worden.

  • In 1 dag geslaagd
  • 6 uur rijles
  • Praktijkexamen

Bestel

Losse tarieven BE rijles


 

  Prijs per les Totaalprijs  
Losse rijles€46,00Bestel
2 Losse rijlessen€45,00€90,00Bestel
Cbr examen / herexamen€269,00Bestel
Proefles BE Rijbewijs€45,00Bestel