Proefles aanvragen

Aanhanger BE-rijbewijs

Proefles aanvragen

Je hebt al een Rijbewijs B en autorijden kent voor jou geen geheimen meer. Maar rijden met een aanhanger achter de auto, dat lijkt je voorlopig nog niet zo eenvoudig.
Je wilt een Rijbewijs met een E achter de B - en dat moet je verdienen, op een veilige en betaalbare manier.

De beheersing over een auto met lange aanhanger en zware lading, dat vergt andere vaardigheden. Net als achteruitrijden met een aanhanger. Bij Rijschool City kun je laagdrempelig - zonder pottenkijkers, zonder zenuwen - starten, door eerst veilig te oefenen met de aanhanger op ons eigen oefenterrein. Meteen goed voor je skills en goed voor je zelfvertrouwen, dat snel zal groeien. Sneller dan je denkt misschien - je kunt al na 6 rijlessen van 1 uur klaar zijn. Of zelfs in 1 dag geslaagd!

Aanhanger BE-rijbewijs

Je hebt al een Rijbewijs B en autorijden kent voor jou geen geheimen meer. Maar rijden met een aanhanger achter de auto, dat lijkt je voorlopig nog niet zo eenvoudig.
Je wilt een Rijbewijs met een E achter de B - en dat moet je verdienen, op een veilige en betaalbare manier.

Losse tarieven

Prijs

Proefles BE ( 2x 60 min. )

€99,-

Losse rijles

€72,-

CBR Praktijkexamen BE

€299,-

BE Rijbewijs Groningen

BE Rijbewijs halen in Groningen? Bij Rijschool City kan dit in 1 dag!

Wil je met een lichte aanhangwagen wilt gaan rijden? Zolang het gewicht onder 750 kg is, kan dit prima met een B rijbewijs. Ook geldt dit met een zwaardere aanhanger: zolang het totale gewicht van de auto en aanhanger samen niet boven de 3500 kg komt. Is deze combinatie wel zwaarder? Dan heb je een BE rijbewijs nodig!

Bij Rijschool City begrijpen we dat het behalen van een aanhanger rijbewijs meer is dan alleen een vaardigheid; het opent de deuren naar talloze mogelijkheden op de weg. Daarom bieden we een uitgebreid programma dat is ontworpen om jou snel en efficiënt te laten slagen.

Voor een aanhanger rijbewijs hoef je geen theorie te doen. Dit betekent dus alleen een aantal lessen of in één keer je praktijkexamen doen. Je BE rijbewijs halen in Groningen doe je bij Rijschool City!

Wij zijn een all-in-one rijschool!

Bij Rijschool City kun je naast een BE rijbewijs ook lessen voor andere rijbewijzen in Groningen, waaronder:

Wij bieden veel verschillende rijlespakketten aan. Zo zit er altijd eentje tussen die aansluit op jouw budget en agenda. Deze kun je allemaal bekijken op onze website!

Aanhanger rijbewijs in Groningen halen!

Klaar om de weg op te gaan met vertrouwen en vaardigheid? Neem vandaag nog contact op met Rijschool City in Groningen en zet de eerste stap naar jouw aanhanger rijbewijs! Met ons aan jouw zijde, ben je binnenkort klaar om elke lading te vervoeren en elke bestemming te bereiken.

Schrijf je vandaag nog in voor proefles of ga direct door naar het praktijkexamen! Haal je BE rijbewijs in Groningen bij Rijschool City!

Kies voor een persoonsgerichte rijschool

Proefles aanvragen

Sharmila super bedankt voor de fijne rijlessen die ik heb gehad bij jouw
je had alles op en leuke goeie manier uitgelegd.
waardoor ik in 1x ben geslaagd

Daan Hoekstra

geslaagd dankzij rushan!!!!

Jaiya Obermeijer

Sharmilla super bedankt!! Dankzij de kans om extra te kunnen lessen heb ik in 1 keer mijn rijexamen gehaald. Verder altijd duidelijk gelest met goede feedback op wat beter kon. Helemaal top!

Pieter Verhagen

Na heel wat uitstellen door een minder fijne ervaring bij een andere rijschool, uiteindelijk toch weer het rijden opgepakt. Ik ben toen bij Nicole terecht gekomen en heb door haar een stuk meer zekerheid en vertrouwen in de auto kunnen krijgen. Ze wist altijd goed wat ik nodig had per les en ben hierdoor met veel zelfvertrouwen mijn herexamen in gegaan!
Heel erg bedankt voor alles Nicole!

Zenna van der Lubbe

Super fijne lessen gehad bij Sharmila, waardoor ik in 1 keer geslaagd ben. Sharmila legt alles super goed uit op een vriendelijke directe manier wat super fijn is! Zij heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven tijdens het rijden. Het waren erg gezellige en leuke lessen.
Dankjewel Sharmila!

Melissa Pronk

Yes, afgelopen week mijn motorrijbewijs gehaald. De lessen voor het AVD gedeelte van Dogan gehad en voor het AVB van Ersin. Ze hebben mij goed voorbereid op de examens en natuurlijk veel geleerd/ inzicht verkregen tijdens de lessen.
Via Google op de gok bij deze rijschool beland maar geen moment spijt gehad. Goeie instructeurs die er echt voor gaan om je te laten slagen en vertrouwen geven. Zeker klantvriendelijk, fijne gezellige sfeer op de rijschool. Je kunt met alle vragen terecht.
Echt hele positieve ervaring, als ik mijn andere rijbewijzen nog had moeten halen zou ik hier ook zeker heen gaan. Aanrader!!!

Vera Faber
9.6
Beoordeling door 707 klanten
Bekijk onze klantbeoordelingen
Beoordeel ons
Aanbod
Partners
Rijschool City
Rijschool City is een van de weinige rijscholen in Groningen die een rijsimulator beschikbaar heeft voor de autorijlessen. In de virtuele auto kun je op je eigen tempo en zonder risico’s de eerste stappen zetten in je rijopleiding of juist je vertrouwen in je rijvaardigheid terugwinnen.
Contact

Bezoek adres:
Lamsoor 2
9738 AL Groningen
T: 0882260222 
E: info@rijschoolcity.nl
Oefenterrein:
Fledderbosweg 1
9798TH Gammerwolde

arrow-rightmenu-circlecross-circle