Proefles aanvragen

Aanhanger BE-rijbewijs

Proefles aanvragen

Je hebt al een Rijbewijs B en autorijden kent voor jou geen geheimen meer. Maar rijden met een aanhanger achter de auto, dat lijkt je voorlopig nog niet zo eenvoudig.
Je wilt een Rijbewijs met een E achter de B - en dat moet je verdienen, op een veilige en betaalbare manier.

De beheersing over een auto met lange aanhanger en zware lading, dat vergt andere vaardigheden. Net als achteruitrijden met een aanhanger. Bij Rijschool City kun je laagdrempelig - zonder pottenkijkers, zonder zenuwen - starten, door eerst veilig te oefenen met de aanhanger op ons eigen oefenterrein. Meteen goed voor je skills en goed voor je zelfvertrouwen, dat snel zal groeien. Sneller dan je denkt misschien - je kunt al na 6 rijlessen van 1 uur klaar zijn. Of zelfs in 1 dag geslaagd!

Aanhanger BE-rijbewijs

Je hebt al een Rijbewijs B en autorijden kent voor jou geen geheimen meer. Maar rijden met een aanhanger achter de auto, dat lijkt je voorlopig nog niet zo eenvoudig.
Je wilt een Rijbewijs met een E achter de B - en dat moet je verdienen, op een veilige en betaalbare manier.

Losse tarieven

Prijs

Proefles BE ( 2x 60 min. )

€99,-

Losse rijles

€72,-

CBR Praktijkexamen BE

€299,-

BE Rijbewijs Groningen

BE Rijbewijs halen in Groningen? Bij Rijschool City kan dit in 1 dag!

Wil je met een lichte aanhangwagen wilt gaan rijden? Zolang het gewicht onder 750 kg is, kan dit prima met een B rijbewijs. Ook geldt dit met een zwaardere aanhanger: zolang het totale gewicht van de auto en aanhanger samen niet boven de 3500 kg komt. Is deze combinatie wel zwaarder? Dan heb je een BE rijbewijs nodig!

Bij Rijschool City begrijpen we dat het behalen van een aanhanger rijbewijs meer is dan alleen een vaardigheid; het opent de deuren naar talloze mogelijkheden op de weg. Daarom bieden we een uitgebreid programma dat is ontworpen om jou snel en efficiënt te laten slagen.

Voor een aanhanger rijbewijs hoef je geen theorie te doen. Dit betekent dus alleen een aantal lessen of in één keer je praktijkexamen doen. Je BE rijbewijs halen in Groningen doe je bij Rijschool City!

Wij zijn een all-in-one rijschool!

Bij Rijschool City kun je naast een BE rijbewijs ook lessen voor andere rijbewijzen in Groningen, waaronder:

Wij bieden veel verschillende rijlespakketten aan. Zo zit er altijd eentje tussen die aansluit op jouw budget en agenda. Deze kun je allemaal bekijken op onze website!

Aanhanger rijbewijs in Groningen halen!

Klaar om de weg op te gaan met vertrouwen en vaardigheid? Neem vandaag nog contact op met Rijschool City in Groningen en zet de eerste stap naar jouw aanhanger rijbewijs! Met ons aan jouw zijde, ben je binnenkort klaar om elke lading te vervoeren en elke bestemming te bereiken.

Schrijf je vandaag nog in voor proefles of ga direct door naar het praktijkexamen! Haal je BE rijbewijs in Groningen bij Rijschool City!

Kies voor een persoonsgerichte rijschool

Proefles aanvragen

Dankzij Sharmila heb ik mijn vertrouwen achter het stuur weer gevonden. Dankzij directe en vriendelijk instructies voelde ik mij weer zeker om te slagen. Enorm bedankt Sharmila en Rijschool City! Het was echt een fijne tijd samen

Calvin de Vink

Geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij Sharmila. Zij legde alles goed en stelde mij op mijn gemak. Ook wanneer het wat minder ging kwam ze met een oplossing. En duidelijke uitleg tijdens de rijlessen. Super rijschool!!

Bram Posthumus

Dankzij de fijne lessen van Peter ben ik in 1x geslaagd!
Peter is een goede en gezellige instructeur die ervoor zorgt dat je goed voorbereid je examen in gaat.
Hij is erg geduldig en geeft prettige uitleg, waar je wat mee kan.
Nogmaals bedankt Peter!

Rozenn Hamon

IN 1 KEER GESLAAGD! Wat ben ik rijschool City dankbaar, en in het bijzonder Peter. Peter, bedankt voor de leuke en leerzame lessen, het was altijd een mooi ritje vol humor maar ook duidelijke instructies ik voelde me altijd op mijn gemak.
Ik wil ook Sharmilla bedanken voor de lessen in het begin en Ersin voor de lessen als Peter op vakantie was. IK BEN ZO BLIJ !!!! 😀

Tjara Tualena

In 1 x geslaagd met alle dank aan Sharmila! Elke les als erg leerzaam ervaren, wanneer ik meer lessen nodig had kwam ze altijd met een oplossing voor mij om toch nog te kunnen lessen ondanks de drukke planning. Hoe ik eerst bang achter het stuur zat heeft zij mij geleerd om zelfverzekerd te rijden en nog veel meer. Een en al echt een goede ervaring gehad! Ook dank naar Harry en Ersin voor een paar enkele lessen. Toppers!!

Nikki Van der klei

Met veel plezier heb ik bij 3 instructeurs - Sharmila, Klaske en Rushan - autorijlessen gevolgd. City kenmerkt zich door een erg meedenkende houding, want toen ik bij de ene instructeur niet meer terecht kon, had ik al meteen een andere om verder te gaan. De instructeurs zijn heel ervaren en hebben snel door wat je aandachtspunten zijn, zodat je gericht daaraan kan werken. Als ik vastliep tijdens het rijden konden ze steeds met de juiste uitleg me toch laten snappen hoe de techniek of een bepaalde verkeerssituatie in elkaar zit. Daardoor ging ik heel ontspannen het examen in. Toppers!

Christiaan Brinkhuis
9.6
Beoordeling door 694 klanten
Bekijk onze klantbeoordelingen
Beoordeel ons
Aanbod
Partners
Rijschool City
Rijschool City is een van de weinige rijscholen in Groningen die een rijsimulator beschikbaar heeft voor de autorijlessen. In de virtuele auto kun je op je eigen tempo en zonder risico’s de eerste stappen zetten in je rijopleiding of juist je vertrouwen in je rijvaardigheid terugwinnen.
Contact

Bezoek adres (alleen op afspraak):
Koningsweg 17 B
9731 AN Groningen
T: 0882260222 
E: info@rijschoolcity.nl
Motor en bromfiets opstapadres:
Koningsweg 17 D, 9731 AN Groningen (alleen op afspraak)

arrow-rightmenu-circlecross-circle