Vanaf 3 maart mogen de rijlessen weer hervat worden en dat houdt ook in dat er vanaf nu online weer gepland kan worden via de rijlesplanner. Door de drukte zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar. Als het plannen om welke reden dan ook niet lukt laat het ons dan per e-mail weten en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Wanneer het weer mogelijk is om opnieuw examens in te plannen of nieuwe examens te reserveren zullen wij contact met je opnemen.

Brommerrijbewijs

Snel en efficiënt je bromfietsrijbewijs halen ? Dat kan! 

Snel en efficiënt je bromfietsrijbewijs halen? Dat kan! 

Bij Rijschool City krijg je één op één rijles van een enthousiaste instructeur. Tijdens de les heeft de instructeur alle aandacht voor jou om je te begeleiden, zodat je elke rijles weer een stuk dichter bij je bromfietsrijbewijs komt. De slagingskans ligt dan ook boven de 80%!

Wil je graag in één dag je bromfietsrijbewijs halen? Dat kan geregeld worden! 

Nog geen 16? 

Ben je 15,5 jaar en sta je te trappelen om je bromfietsrijbewijs te halen? Dan kun je bij Rijschool City al terecht! Je gaat eerst van start met de theorie en na het halen van je theorie-examen kun je op je verjaardag direct – in één dag - je bromfietsrijbewijs halen.

Rijschool City heeft diverse helmen en handschoenen beschikbaar welke gebruikt kunnen worden tijdens de lessen.

City bromfietspakket

  • 5 rijlessen ( 50 min.)
  • Praktijkexamen
  • Online theorie ( Zelfstudie )

  € 359,-

Bekijk City bromfietspakket