Proefles aanvragen

Brommerrijbewijs

Je mag ook scooterrijbewijs zeggen. Bij Rijschool City zit je straks hoe dan ook goed, op je bromfiets of scooter. Reken op een enthousiaste instructeur, die alle aandacht heeft voor jou en je brommer of scooter.  Leuker, veiliger en succesvoller.

Ook 1-op-1 les bij City is mogelijk.

Niet voor niets is het slagingspercentage op onze ‘bromfietsacademie’ boven de 80%. Bromfietsrijbewijs in 1 dag halen? Doen we ook.
Stap één: kies 1 van de 3 persoonlijke lespakketten - en je bent er al bijna.

Nog geen 16?

Ben je 15,5 jaar en sta je te trappelen om je bromfietsrijbewijs te halen? Dan kun je bij Rijschool City al terecht! Je gaat eerst van start met de theorie en na het halen van je theorie-examen kun je op je verjaardag direct – in één dag - je bromfietsrijbewijs halen.
Rijschool City heeft diverse helmen en handschoenen beschikbaar welke gebruikt kunnen worden tijdens de lessen.

Brommerrijbewijs

Je mag ook scooterrijbewijs zeggen. Bij Rijschool City zit je straks hoe dan ook goed, op je bromfiets of scooter. Reken op een enthousiaste instructeur, die alle aandacht heeft voor jou en je brommer of scooter.  Leuker, veiliger en succesvoller.

Ook 1-op-1 les bij City is mogelijk.

Niet voor niets is het slagingspercentage op onze ‘bromfietsacademie’ boven de 80%. Bromfietsrijbewijs in 1 dag halen? Doen we ook.
Stap één: kies 1 van de 3 persoonlijke lespakketten - en je bent er al bijna.

Losse tarieven

Prijs

Losse rijles / Intake rijles

€47

Scooterrijbewijs Groningen

Wil je je scooterrijbewijs in Groningen behalen? Bij Rijschool City ben je aan het juiste adres. Onze vriendelijke instructeurs staan paraat om je te helpen bij het verkrijgen van je scooter of brommerrijbewijs in Groningen. Bij ons kun je rekenen op:

  • Vriendelijke en ervaren instructeurs;
  • Moderne en veilige automaten om in te lessen;
  • Flexibele lesuren;
  • Een persoonlijk plan van aanpak.

Samen zorgen we ervoor dat je met vertrouwen en veiligheid de weg op gaat. Ervaar zelf het plezier en behaal je scooterrijbewijs bij Rijschool City!

 

All-in-one rijschool

Bij Rijschool City kun je naast scooter rijles ook terecht voor andere rijbewijzen. Denk bijvoorbeeld aan:

Onze diverse rijlespakketten zijn afgestemd op verschillende planningen en budgetten. Zo haal je je brommerrijbewijs in Groningen op je eigen tempo! Neem een kijkje naar de mogelijkheden op onze website.

 

Scooterrijbewijs in Groningen haal je met Rijschool City!

Voor een plezierige en efficiënte manier om je scooterrijbewijs te halen, kies je voor Rijschool City! Heb je vragen over onze lesmethode of pakketten? Neem gerust contact met ons op via e-mail of telefoon. We staan klaar om je verder te helpen! Zet vandaag nog de eerste stap en vraag een proefles aan. Je reis naar het behalen van je scooterrijbewijs begint nu echt!

Kies voor een persoonsgerichte rijschool

Proefles aanvragen

Super fijne lessen gehad bij Sharmila, waardoor ik in 1 keer geslaagd ben. Sharmila legt alles super goed uit op een vriendelijke directe manier wat super fijn is! Zij heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven tijdens het rijden. Het waren erg gezellige en leuke lessen.
Dankjewel Sharmila!

Melissa Pronk

Yes, afgelopen week mijn motorrijbewijs gehaald. De lessen voor het AVD gedeelte van Dogan gehad en voor het AVB van Ersin. Ze hebben mij goed voorbereid op de examens en natuurlijk veel geleerd/ inzicht verkregen tijdens de lessen.
Via Google op de gok bij deze rijschool beland maar geen moment spijt gehad. Goeie instructeurs die er echt voor gaan om je te laten slagen en vertrouwen geven. Zeker klantvriendelijk, fijne gezellige sfeer op de rijschool. Je kunt met alle vragen terecht.
Echt hele positieve ervaring, als ik mijn andere rijbewijzen nog had moeten halen zou ik hier ook zeker heen gaan. Aanrader!!!

Vera Faber

Fantastisch rijschool! Super dankbaar voor de gezellige en leuke lessen die ik mee maakte met sharmila! Door haar ben ik in 1 keer geslaagd! Rijschool heeft goeie communicatie en ze denken met je mee. Ook een examen route gereden met rushan een collega van sharmila! Super handig dat de rijschool dit voor min wou doen! Heel erg bedankt voor alles 🙂

Dunya Steen

Super fijne lessen gehad bij Sharmila, ze geeft duidelijke uitleg en zegt waar het op staat. Ze heeft mij goed voorbereid op het examen en ook in 1x geslaagd. Het waren hele leuke en gezellige lessen!
Dankjewel Sharmilla.

Marsha Wijkstra

Fantastische rijschool ontzettend goed geholpen door Peter. Ik merkte dat hij erg veel werkervaring heeft. Waardoor de rijlessen van topkwaliteit zijn. Zeker een aanrader!

Sebastiaan Tuininga

Super dankbaar voor de leuke lessen van Peter.
Ik ben altijd erg onzeker maar Peter leerde me dat ik het wel kan en vertrouwen in mezelf moest hebben !
Voor vragen kon ik altijd bij hem terecht zelf in het weekend 🙂
Peter staat altijd in voor een lolletje ik ben jou voor eeuwig dankbaar .
Ook een paar lessen van Ersin gehad en die waren ook super hele leuke vent .
Ik raad deze rijschool zeker aan♡

Kim de jong
9.6
Beoordeling door 703 klanten
Bekijk onze klantbeoordelingen
Beoordeel ons
Aanbod
Partners
Rijschool City
Rijschool City is een van de weinige rijscholen in Groningen die een rijsimulator beschikbaar heeft voor de autorijlessen. In de virtuele auto kun je op je eigen tempo en zonder risico’s de eerste stappen zetten in je rijopleiding of juist je vertrouwen in je rijvaardigheid terugwinnen.
Contact

Bezoek adres:
Lamsoor 2
9738 AL Groningen
T: 0882260222 
E: info@rijschoolcity.nl
Oefenterrein:
Fledderbosweg 1
9798TH Gammerwolde

menu-circlecross-circle