Proefles aanvragen
NederlandsEnglish

Hoe werkt motorrijles bij Rijschool City Groningen?

Als je begint met motorrijden, is het belangrijk dat je de juiste vaardigheden leert en verantwoord op weg gaat. Hiervoor ben je bij Rijschool City in Groningen aan het goede adres. Wij stemmen onze motorrijlessen af op jouw individuele situatie. Hierdoor kun jij zo snel mogelijk het motorrijbewijs halen en genieten van de vrijheid die een motor biedt. Efficiënt, betaalbaar en persoonlijk, daar staan wij voor. Wil je meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact op of vraag vrijblijvend een proefles aan.

Waarom motorrijden bij Rijschool City?

Motorrijden is fantastisch. Vergeleken met autorijden, biedt een motor meer beleving en vrijheid. Het is daarom niet vreemd dat het CBR constateert dat steeds meer mensen bezig zijn met het halen van een motorrijbewijs. De instructeurs van Rijschool City delen deze passie en hebben een betaalbare manier van lesgeven ontwikkeld die het beste resultaat oplevert.

Onze instructeurs zijn uitstekend opgeleid. Stap voor stap werken wij ernaar toe dat je de juiste motorrijvaardigheden ontwikkelt, dat je kunt anticiperen op iedere verkeerssituatie en dat je adequaat reageert op andere verkeersdeelnemers.

Onze persoonlijke werkwijze maakt het mogelijk om lessen aan te bieden met een gunstige prijs en de beste kwaliteit. Rijschool City wordt dan ook beloond met de hoogste klantenbeoordeling van Noord-Nederland.

Hoe werkt Rijschool City?

Onze rijschool biedt het voordeel van een eigen oefenterrein. Hierdoor ga je veilig van start. Op een laagdrempelige manier werk je aan voertuigbeheersing en rijd je uiteindelijk met zelfvertrouwen over de wegen van Groningen.

Wij vinden het belangrijk dat iedere cursist een goede en verantwoordelijke motorrijder wordt. Ook begrijpen wij dat niemand hetzelfde is en dat je je eigen ontwikkeling doormaakt. Persoonlijke begeleiding staat daarom centraal. Onze instructeurs hebben aandacht voor wie je bent en kijken zorgvuldig naar de manier waarop jij reageert in het verkeer. Waar nodig, passen wij de lessituatie aan. Hierdoor leer jij alle benodigde vaardigheden, op een manier die voor jou passend is. Deze efficiënte manier van werken biedt meerdere voordelen: je volgt precies het juiste aantal lessen zodat motorrijles betaalbaar blijft en de kans van slagen wordt aanzienlijk vergroot.

Heb je te maken met AD(H)D, autisme, faalangst of iets anders waarmee we rekening moeten houden? Dan is het handig om te weten dat we rijles op maat kunnen bieden; met een instructeur die op de juiste manier kan omgaan met jouw achtergrond. Samen met hem of haar bepaal je een geschikt tempo van de motorrijlessen.

We zijn er trots op dat onze klanten zeer positief zijn over onze rijopleidingen. Daarnaast houden we onze prijzen laag door betaalbare individuele lessen aan te bieden. Onze service houdt daarmee niet op... Veel aankomende motorrijders staan er namelijk niet bij stil dat het essentieel is om te investeren in de juiste motoruitrusting. Leerlingen kunnen hiervoor terecht in onze winkel en hebben de mogelijkheid om te profiteren van een voordelig tarief. Op deze manier ben je nog beter voorbereid en beleef je meer plezier aan het motorrijden.

Motorrijles bij Rijschool City: de voordelen

  • Betaalbare motorrijlessen met de hoogste kwaliteit
  • De hoogste klantenbeoordeling van Noord-Nederland
  • Een efficiënte manier van lesgeven zodat het motorrijbewijs zo snel mogelijk kan worden behaald
  • Bevlogen instructeurs met de juiste opleidingen en kwalificaties
  • Persoonlijke aandacht voor de ontwikkeling van iedere cursist
  • Motorrijlessen op maat in specifieke situaties
  • Starten op een oefenterrein
  • De mogelijkheid om een veilige en betaalbare motoruitrusting aan te schaffen

Dankzij Sharmila haar goeie uitleg en vertrouwen geslaagd
Altijd goed geholpen met het rijden en vertrouwen krijgen over de auto beheersing

Justin

Ik heb een goeie ervaring in de lessen gehad bij rijschool City, door de lessen van Nicole leerde ik mijn zelfvertrouwen op te bouwen en kan ik met een ontspannen gevoel kilometers maken. Het was niet altijd makkelijk in dit proces maar ik ben super dankbaar voor de lessen die ik van Nicole heb gehad!

Heel erg bedankt!!

Andrew Berg

Dankzij de duidelijke en goede lessen van Rushan en Suzanna in 1x geslaagd voor het rijexamen! Bedankt Rushan en Suzanna voor de duidelijke uitleg, goede adviezen en geduld waardoor ik nu zelfverzekerd zelf kan auto rijden.

Julianne

Vandaag in een keer mijn rijbewijs kunnen halen door de goede lessen van Burak! Altijd hele fijne en leerzame lessen gehad, door goede begeleiding altijd zelfverzekerd achter het stuur. Ik wil Burak bedanken voor de gezellige en leerzame lessen! 🙂

Mirthe Kamstra

Ik heb mijn rijlessen bij rijschool City als goed ervaren. Het was natuurlijk niet altijd even makkelijk en leuk, maar ik ben erg dankbaar met hoe het is gelopen. Gister ben ik namelijk in 1 keer geslaagd voor mijn praktijkexamen!

Ik wil Peter en Sharmila onwijs bedanken voor de leuke en leerzame lessen. Jullie zijn toppers!

Marvin Oweh

Vandaag ben ik bij de 1e keer gelijk geslaagd voor mijn rijbewijs, dit is mede mogelijk gemaakt door de uitstekende professionele begeleiding bij Rijschool City. Ik wil via deze weg Sharmila Gopal en Peter Bosman ontzettend bedanken voor de begeleiding, hulp en begrip tijdens de lessen. Schakelen was voor mij niet vanzelfsprekend en dan ook nog verkeer om je heen is pittig. Maar door een leuke eerste kennismaking met peter en zijn begeleiding kreeg ik plezier in het rijden. Sharmila die het overnam nam me op haar manier mee de verdieping in waardoor ik klaargestoomd werd voor het afrijden.

Ik raad Rijschool City aan om te gaan lessen ze staan voor je klaar

Thijs Dijkstra

9.6

Beoordeling door 618 klanten
Bekijk onze klantbeoordelingen
Beoordeel ons

Aanbod

Partners

Rijschool City

Rijschool City is een van de weinige rijscholen in Groningen die een rijsimulator beschikbaar heeft voor de autorijlessen. In de virtuele auto kun je op je eigen tempo en zonder risico’s de eerste stappen zetten in je rijopleiding of juist je vertrouwen in je rijvaardigheid terugwinnen.

Contact

Bezoek adres (alleen op afspraak):
Koningsweg 17 B
9731 AN Groningen
T: 0882260222
E: info@rijschoolcity.nl
Motor en bromfiets opstapadres:
Koningsweg 17 D, 9731 AN Groningen (alleen op afspraak)
menu-circlecross-circle