Proefles aanvragen

Hoe werkt motorrijles bij Rijschool City Groningen?

Als je begint met motorrijden, is het belangrijk dat je de juiste vaardigheden leert en verantwoord op weg gaat. Hiervoor ben je bij Rijschool City in Groningen aan het goede adres. Wij stemmen onze motorrijlessen af op jouw individuele situatie. Hierdoor kun jij zo snel mogelijk het motorrijbewijs halen en genieten van de vrijheid die een motor biedt. Efficiënt, betaalbaar en persoonlijk, daar staan wij voor. Wil je meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact op of vraag vrijblijvend een proefles aan.

Waarom motorrijden bij Rijschool City?

Motorrijden is fantastisch. Vergeleken met autorijden, biedt een motor meer beleving en vrijheid. Het is daarom niet vreemd dat het CBR constateert dat steeds meer mensen bezig zijn met het halen van een motorrijbewijs. De instructeurs van Rijschool City delen deze passie en hebben een betaalbare manier van lesgeven ontwikkeld die het beste resultaat oplevert.

Onze instructeurs zijn uitstekend opgeleid. Stap voor stap werken wij ernaar toe dat je de juiste motorrijvaardigheden ontwikkelt, dat je kunt anticiperen op iedere verkeerssituatie en dat je adequaat reageert op andere verkeersdeelnemers.

Onze persoonlijke werkwijze maakt het mogelijk om lessen aan te bieden met een gunstige prijs en de beste kwaliteit. Rijschool City wordt dan ook beloond met de hoogste klantenbeoordeling van Noord-Nederland.

Hoe werkt Rijschool City?

Onze rijschool biedt het voordeel van een eigen oefenterrein. Hierdoor ga je veilig van start. Op een laagdrempelige manier werk je aan voertuigbeheersing en rijd je uiteindelijk met zelfvertrouwen over de wegen van Groningen.

Wij vinden het belangrijk dat iedere cursist een goede en verantwoordelijke motorrijder wordt. Ook begrijpen wij dat niemand hetzelfde is en dat je je eigen ontwikkeling doormaakt. Persoonlijke begeleiding staat daarom centraal. Onze instructeurs hebben aandacht voor wie je bent en kijken zorgvuldig naar de manier waarop jij reageert in het verkeer. Waar nodig, passen wij de lessituatie aan. Hierdoor leer jij alle benodigde vaardigheden, op een manier die voor jou passend is. Deze efficiënte manier van werken biedt meerdere voordelen: je volgt precies het juiste aantal lessen zodat motorrijles betaalbaar blijft en de kans van slagen wordt aanzienlijk vergroot.

Heb je te maken met AD(H)D, autisme, faalangst of iets anders waarmee we rekening moeten houden? Dan is het handig om te weten dat we rijles op maat kunnen bieden; met een instructeur die op de juiste manier kan omgaan met jouw achtergrond. Samen met hem of haar bepaal je een geschikt tempo van de motorrijlessen.

We zijn er trots op dat onze klanten zeer positief zijn over onze rijopleidingen. Daarnaast houden we onze prijzen laag door betaalbare individuele lessen aan te bieden. Onze service houdt daarmee niet op... Veel aankomende motorrijders staan er namelijk niet bij stil dat het essentieel is om te investeren in de juiste motoruitrusting. Leerlingen kunnen hiervoor terecht in onze winkel en hebben de mogelijkheid om te profiteren van een voordelig tarief. Op deze manier ben je nog beter voorbereid en beleef je meer plezier aan het motorrijden.

Motorrijles bij Rijschool City: de voordelen

  • Betaalbare motorrijlessen met de hoogste kwaliteit
  • De hoogste klantenbeoordeling van Noord-Nederland
  • Een efficiënte manier van lesgeven zodat het motorrijbewijs zo snel mogelijk kan worden behaald
  • Bevlogen instructeurs met de juiste opleidingen en kwalificaties
  • Persoonlijke aandacht voor de ontwikkeling van iedere cursist
  • Motorrijlessen op maat in specifieke situaties
  • Starten op een oefenterrein
  • De mogelijkheid om een veilige en betaalbare motoruitrusting aan te schaffen

Echt een top instructeur, Rushan is zeer vriendelijk en relax. Hij kan wel streng zijn maar dat ik juist heel mooi want daardoor leer je het wel goed. Ben ik een keer geslaagd bij hem dus zeker een aanrader!

Sweder Daan

Geweldige lessen van Peter gehad. Door zijn anekdotes vloog de tijd voorbij! Maar ook belangrijk, de juiste handvaten gekregen om veilig te rijden en de manoeuvres te verrichten.

Pascal van de Weerd

Leuke en leerzame lessen gehad met beide Nicole en sharmila!

Sanne pijl

Dankzij de fijne lessen van Peter ben ik in 1x geslaagd!
Peter is een goede en gezellige instructeur die ervoor zorgt dat je goed voorbereid je examen in gaat.
Hij is erg geduldig en geeft prettige uitleg, waar je wat mee kan.
Nogmaals bedankt Peter!

Rozenn Hamon

Dankzij de fijne lessen van Sharmila in 1x geslaagd! Ze probeert je zo snel mogelijk alles zelf te laten doen en geeft fijne feedback tijdens het rijden, bedankt Sharmila!

Judith van der Linde

Dankzij Sharmila ben ik vandaag in 1x geslaagd voor mijn auto rijbewijs. Ze is duidelijk en direct waardoor je precies weet waar je aan moet werken en wat al goed gaat. Ook zorgt ze ervoor dat je goed voorbereid je examen in gaat en hangt er een fijne sfeer tijdens de lessen.

Dounia Mohamed
9.6
Beoordeling door 679 klanten
Bekijk onze klantbeoordelingen
Beoordeel ons
Aanbod
Partners
Rijschool City
Rijschool City is een van de weinige rijscholen in Groningen die een rijsimulator beschikbaar heeft voor de autorijlessen. In de virtuele auto kun je op je eigen tempo en zonder risico’s de eerste stappen zetten in je rijopleiding of juist je vertrouwen in je rijvaardigheid terugwinnen.
Contact

Bezoek adres (alleen op afspraak):
Koningsweg 17 B
9731 AN Groningen
T: 0882260222 
E: info@rijschoolcity.nl
Motor en bromfiets opstapadres:
Koningsweg 17 D, 9731 AN Groningen (alleen op afspraak)

menu-circlecross-circle