Motorrijbewijs

Als je begint met motorrijden, is het belangrijk dat je de juiste vaardigheden leert en verantwoord op weg gaat. Hiervoor ben je bij Rijschool City in Groningen aan het goede adres. Wij stemmen onze motorrijlessen af op jouw individuele situatie. Hierdoor kun jij zo snel mogelijk het motorrijbewijs halen en genieten van de vrijheid die een motor biedt. Efficiënt, betaalbaar en persoonlijk, daar staan wij voor. Wil je meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact op of vraag vrijblijvend een proefles aan.

Bestel gratis proefles Meer info

Waarom kies je voor Rijschool City?

Motorrijden is fantastisch. Vergeleken met autorijden, biedt een motor meer beleving en vrijheid. Het is daarom niet vreemd dat het CBR constateert dat steeds meer mensen bezig zijn met het halen van een motorrijbewijs. De instructeurs van Rijschool City delen deze passie en hebben een betaalbare manier van lesgeven ontwikkeld die het beste resultaat oplevert.

Onze rijschool biedt het voordeel van een eigen oefenterrein. Hierdoor ga je veilig van start. Op een laagdrempelige manier werk je aan voertuigbeheersing en rijd je uiteindelijk met zelfvertrouwen over de wegen van Groningen.

Onze persoonlijke werkwijze maakt het mogelijk om lessen aan te bieden met een gunstige prijs en de beste kwaliteit. Rijschool City wordt dan ook beloond met de hoogste klantenbeoordeling van Noord-Nederland.

Rijles vanaf € 44,-

Hoogste klantenbeoordeling van Noord Nederland

Eigen oefenterrein in Groningen

(maximum beoordeling)

Slagingspercentage boven 80%

Nieuwe motoren voor A, A1 en A2

Bestel gratis proefles Meer info

Losse tarieven motorrijles

Rijschool City geeft al motorrijles vanaf €44,- Tijdens de gratis en vrijblijvende proefles kun je met je instructeur bespreken hoe je verder zou willen lessen.

  Prijs per les Totaalprijs  
Losse rijles motor€45,00Bestel
AVB Praktijkexamen€135,00Bestel
AVD Praktijkexamen€269,00Bestel
Motor theoriecursus ( online/ e-learning) Meer info€69,00Bestel