Proefles aanvragen

Motorrijbewijs

Proefles aanvragen

Volop genieten van de onovertroffen vrijheid op een motor, dat begint met jezelf altijd zeker voelen op die motorfiets. Bij Rijschool City willen we dat je verantwoord én met plezier de weg op gaat. Onze rijinstructeurs zijn zelf enthousiaste motorrijders, zuinig op hun kostbare bikes en op hun nóg kostbaardere gezondheid.

Begin laagdrempelig en voorzichtig, tussen de pionnen op ons eigen oefenterrein. Zo ontdek je vanzelf het gevoel van motorrijden - plus de vaardigheden die nodig zijn om je een koning op de weg te voelen. Op naar het praktijkexamen met 1 van onze betaalbare, mega-efficiënte voordeelpakketten: fijne, betrouwbare motorrijlessen voor een scherp tarief.
Al iets meer ervaring op de motor en klaar voor onze uitdagende cursus Verhoogde Rijvaardigheid? Zijn je skills op de motor een beetje roestig en wil je nog deze zomer met een veilig gevoel toeren? Neem een korte, verhelderende opfriscursus. Zelfs 1 losse motorrijles kan al genoeg zijn. We weten het, na een vrijblijvende proefles.

Motorrijbewijs

Volop genieten van de onovertroffen vrijheid op een motor, dat begint met jezelf altijd zeker voelen op die motorfiets. Bij Rijschool City willen we dat je verantwoord én met plezier de weg op gaat. Onze rijinstructeurs zijn zelf enthousiaste motorrijders, zuinig op hun kostbare bikes en op hun nóg kostbaardere gezondheid.

Losse tarieven

Prijs

Losse rijles motor

€52,00

AVB Praktijkexamen

€189,00

AVD Praktijkexamen

€315,00

Motor theoriecursus (online/ e-learning)

€69,00

Motorrijlessen Groningen

Motorrijlessen volgen in Groningen? Kom dan bij Rijschool City! Onze leuke motorrijschool in Groningen staat paraat om je te begeleiden tijdens deze leuke reis naar je motorrijbewijs.

Bij Rijschool City bieden wij jou:

  • Vriendelijke en ervaren instructeurs;
  • Moderne motorfietsen om mee te lessen;
  • Flexibele lesuren;
  • Een persoonlijke aanpak.

Zo zorgen wij er samen met jou voor dat jij veilig en zelfverzekerd met de motor de wegen op gaat. Ervaar de vrijheid van motorrijden. Kom daarom motorrijlessen bij de leukste rijschool in Groningen!

 

Wij zijn niet alleen een motorrijschool in Groningen

Rijschool City is niet alleen een motorrijschool in Groningen. Wij zijn echt all-in-one. Dit houdt in dat je naast je motorrijbewijs ook kunt lessen voor andere rijbewijzen, zoals:

Wij bieden veel verschillende rijlespakketten aan. Zo zit er altijd eentje tussen die aansluit op jouw budget en agenda. Deze kun je allemaal bekijken op onze website!

 

Je motorrijbewijs in Groningen halen bij Rijschool City!

Haal je motorrijbewijs in Groningen bij Rijschool City en begin je avontuur op de weg!

Schrijf je vandaag nog in voor proeflessen. Heb je nog vragen over onze lespakketten? Neem dan gerust contact met ons op via de telefoon of e-mail. Wij helpen je graag verder. Verover de weg met zelfvertrouwen en behaal je motorrijbewijs in Groningen bij Rijschool City!

Kies voor een persoonsgerichte rijschool

Proefles aanvragen

Dankzij Sharmila heb ik mijn vertrouwen achter het stuur weer gevonden. Dankzij directe en vriendelijk instructies voelde ik mij weer zeker om te slagen. Enorm bedankt Sharmila en Rijschool City! Het was echt een fijne tijd samen

Calvin de Vink

Geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij Sharmila. Zij legde alles goed en stelde mij op mijn gemak. Ook wanneer het wat minder ging kwam ze met een oplossing. En duidelijke uitleg tijdens de rijlessen. Super rijschool!!

Bram Posthumus

Dankzij de fijne lessen van Peter ben ik in 1x geslaagd!
Peter is een goede en gezellige instructeur die ervoor zorgt dat je goed voorbereid je examen in gaat.
Hij is erg geduldig en geeft prettige uitleg, waar je wat mee kan.
Nogmaals bedankt Peter!

Rozenn Hamon

IN 1 KEER GESLAAGD! Wat ben ik rijschool City dankbaar, en in het bijzonder Peter. Peter, bedankt voor de leuke en leerzame lessen, het was altijd een mooi ritje vol humor maar ook duidelijke instructies ik voelde me altijd op mijn gemak.
Ik wil ook Sharmilla bedanken voor de lessen in het begin en Ersin voor de lessen als Peter op vakantie was. IK BEN ZO BLIJ !!!! 😀

Tjara Tualena

In 1 x geslaagd met alle dank aan Sharmila! Elke les als erg leerzaam ervaren, wanneer ik meer lessen nodig had kwam ze altijd met een oplossing voor mij om toch nog te kunnen lessen ondanks de drukke planning. Hoe ik eerst bang achter het stuur zat heeft zij mij geleerd om zelfverzekerd te rijden en nog veel meer. Een en al echt een goede ervaring gehad! Ook dank naar Harry en Ersin voor een paar enkele lessen. Toppers!!

Nikki Van der klei

Met veel plezier heb ik bij 3 instructeurs - Sharmila, Klaske en Rushan - autorijlessen gevolgd. City kenmerkt zich door een erg meedenkende houding, want toen ik bij de ene instructeur niet meer terecht kon, had ik al meteen een andere om verder te gaan. De instructeurs zijn heel ervaren en hebben snel door wat je aandachtspunten zijn, zodat je gericht daaraan kan werken. Als ik vastliep tijdens het rijden konden ze steeds met de juiste uitleg me toch laten snappen hoe de techniek of een bepaalde verkeerssituatie in elkaar zit. Daardoor ging ik heel ontspannen het examen in. Toppers!

Christiaan Brinkhuis
9.6
Beoordeling door 694 klanten
Bekijk onze klantbeoordelingen
Beoordeel ons
Aanbod
Partners
Rijschool City
Rijschool City is een van de weinige rijscholen in Groningen die een rijsimulator beschikbaar heeft voor de autorijlessen. In de virtuele auto kun je op je eigen tempo en zonder risico’s de eerste stappen zetten in je rijopleiding of juist je vertrouwen in je rijvaardigheid terugwinnen.
Contact

Bezoek adres (alleen op afspraak):
Koningsweg 17 B
9731 AN Groningen
T: 0882260222 
E: info@rijschoolcity.nl
Motor en bromfiets opstapadres:
Koningsweg 17 D, 9731 AN Groningen (alleen op afspraak)

arrow-rightmenu-circlecross-circle