Proefles aanvragen

Motorrijbewijs

Proefles aanvragen

*Nu tijdelijk een gratis online theorieopleiding t.w.v. €69,- inbegrepen bij een motorpakket! Actie geldt tot eind maart.

Volop genieten van de onovertroffen vrijheid op een motor, dat begint met jezelf altijd zeker voelen op die motorfiets. Bij Rijschool City willen we dat je verantwoord én met plezier de weg op gaat. Onze rijinstructeurs zijn zelf enthousiaste motorrijders, zuinig op hun kostbare bikes en op hun nóg kostbaardere gezondheid.

Begin laagdrempelig en voorzichtig, tussen de pionnen op ons eigen oefenterrein. Zo ontdek je vanzelf het gevoel van motorrijden - plus de vaardigheden die nodig zijn om je een koning op de weg te voelen. Op naar het praktijkexamen met 1 van onze betaalbare, mega-efficiënte voordeelpakketten: fijne, betrouwbare motorrijlessen voor een scherp tarief.
Al iets meer ervaring op de motor en klaar voor onze uitdagende cursus Verhoogde Rijvaardigheid? Zijn je skills op de motor een beetje roestig en wil je nog deze zomer met een veilig gevoel toeren? Neem een korte, verhelderende opfriscursus. Zelfs 1 losse motorrijles kan al genoeg zijn. We weten het, na een vrijblijvende proefles.

Motorrijbewijs

*Nu tijdelijk een gratis online theorieopleiding t.w.v. €69,- inbegrepen bij een motorpakket! Actie geldt tot eind maart.

Volop genieten van de onovertroffen vrijheid op een motor, dat begint met jezelf altijd zeker voelen op die motorfiets. Bij Rijschool City willen we dat je verantwoord én met plezier de weg op gaat. Onze rijinstructeurs zijn zelf enthousiaste motorrijders, zuinig op hun kostbare bikes en op hun nóg kostbaardere gezondheid.

Losse tarieven

Prijs

Losse rijles motor

€52,00

AVB Praktijkexamen

€189,00

AVD Praktijkexamen

€315,00

Motor theoriecursus (online/ e-learning)

€69,00

Motorrijlessen Groningen

Motorrijlessen volgen in Groningen? Kom dan bij Rijschool City! Onze leuke motorrijschool in Groningen staat paraat om je te begeleiden tijdens deze leuke reis naar je motorrijbewijs.

Bij Rijschool City bieden wij jou:

  • Vriendelijke en ervaren instructeurs;
  • Moderne motorfietsen om mee te lessen;
  • Flexibele lesuren;
  • Een persoonlijke aanpak.

Zo zorgen wij er samen met jou voor dat jij veilig en zelfverzekerd met de motor de wegen op gaat. Ervaar de vrijheid van motorrijden. Kom daarom motorrijlessen bij de leukste rijschool in Groningen!

 

Wij zijn niet alleen een motorrijschool in Groningen

Rijschool City is niet alleen een motorrijschool in Groningen. Wij zijn echt all-in-one. Dit houdt in dat je naast je motorrijbewijs ook kunt lessen voor andere rijbewijzen, zoals:

Wij bieden veel verschillende rijlespakketten aan. Zo zit er altijd eentje tussen die aansluit op jouw budget en agenda. Deze kun je allemaal bekijken op onze website!

 

Je motorrijbewijs in Groningen halen bij Rijschool City!

Haal je motorrijbewijs in Groningen bij Rijschool City en begin je avontuur op de weg!

Schrijf je vandaag nog in voor proeflessen. Heb je nog vragen over onze lespakketten? Neem dan gerust contact met ons op via de telefoon of e-mail. Wij helpen je graag verder. Verover de weg met zelfvertrouwen en behaal je motorrijbewijs in Groningen bij Rijschool City!

Kies voor een persoonsgerichte rijschool

Proefles aanvragen

Ik heb onlangs mijn rijlessen gevolgd bij Rijschool City Groningen en het was een geweldige ervaring! Ersin en Dogan zijn beide rustige en duidelijke instructeurs die ervoor zorgen dat je je op je gemak voelt tijdens de lessen. Hun geduld en duidelijke uitleg maken het leerproces niet alleen effectief, maar ook ontzettend leuk. Er is altijd ruimte voor een grapje, wat de lessen extra plezierig maakt. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een rijschool in Groningen!

Marjolijn Meijer-Smit

In een keer geslaagd! Rushan legde alles goed uit en liet mij ook ervaringen op doen, wat mij heel veel heeft geholpen :). hij kon me overal vandaan halen super fijn!
de rijschool was goed te bereiken en er was een goede communicatie!

Juliëtte Tack

Rijopleiding gehaald met dank aan Rushan.

Relax, scherp, feedback waar nodig is en vriendelijk in de omgang. Komt ook met de handige tips en tricks.

Communicatie tussen leerling en administratie is ook dik in orde !

Veraldo

Sharmila super bedankt voor de fijne rijlessen die ik heb gehad bij jouw
je had alles op en leuke goeie manier uitgelegd.
waardoor ik in 1x ben geslaagd

Daan Hoekstra

geslaagd dankzij rushan!!!!

Jaiya Obermeijer

Sharmilla super bedankt!! Dankzij de kans om extra te kunnen lessen heb ik in 1 keer mijn rijexamen gehaald. Verder altijd duidelijk gelest met goede feedback op wat beter kon. Helemaal top!

Pieter Verhagen
9.6
Beoordeling door 710 klanten
Bekijk onze klantbeoordelingen
Beoordeel ons
Aanbod
Partners
Rijschool City
Rijschool City is een van de weinige rijscholen in Groningen die een rijsimulator beschikbaar heeft voor de autorijlessen. In de virtuele auto kun je op je eigen tempo en zonder risico’s de eerste stappen zetten in je rijopleiding of juist je vertrouwen in je rijvaardigheid terugwinnen.
Contact

Bezoek adres:
Lamsoor 2
9738 AL Groningen
T: 0882260222 
E: info@rijschoolcity.nl
Oefenterrein:
Fledderbosweg 1
9798TH Gammerwolde

arrow-rightmenu-circlecross-circle