Automaat rijlespakket 30

30 rijlessen
Praktijkexamen
Gratis online autotheorie cursus
Gratis praktijk instructiefilms (unieke service)

€1709,-

Breid je pakket uit

Examen garantie

Heb je het lesadvies van je rij-instructeur opgevolgd maar ben je toch niet geslaagd? Met de examen garantie betalen wij je eerste herexamen. Zo bespaar je meteen €104,00

€175,00

Studenten- en scholierenkorting

Ben je student of scholier? Dan ontvang je bij ons 2,5% korting op het lespakket. Deze korting wordt mede mogelijk gemaakt door Alfa College.

Theoriecursus en CBR examen in 1 dag

Onze eendaagse theoriecursus met aansluitend CBR theorie-examen werkt echt! Moeite met leren of geen zin? Onze creatieve theoriecursus helpt jou met gemak een positief resultaat te behalen. Door een combinatie van ons online oefenmateriaal en de theoriecursus heb je de autotheorie binnen no-time in the pocket! De lessen zijn doelgericht, efficiënt en begrijpelijk. Je krijgt voorbeeldvragen met uitleg, waardoor alles op z’n plekje valt. Onze methode werkt ook voor kandidaten met dyslexie, ADHD, faalangst en taalproblemen!

De kosten zijn €99,- voor de theoriecursus en €37,- voor het theorie-examen, dus je betaalt in totaal €136,-. Na je aanmelding ontvang je een e-mail met alle gegevens over de betaling.

€136

Tussentijdse Toets (TTT)

Het is bewezen dat je met een tussentijdse toets beter bent voorbereid op je praktijkexamen. Het slagingspercentage bij leerlingen die een tussentijdse toets hebben gedaan ligt 23% hoger dan normaal. Naar FAQ tussentijdse toets

€199,00

Automaat rijlespakket 30

Maak een keuze

Proefles motor

Proefles auto

Proefles automaat

Proefles aanhanger

Meer informatie

Maak een keuze

Motorrijbewijs

Wheelie cursus

Coming soon

Verhoogde Rijvaardigheid / Opfriscursus

Coming soon

Coming soon

Motorshop

Maak een keuze

Autorijbewijs

Rijbewijs automaat

Rijsimulator

DRI-VR