Proefles aanvragen

Hoogste klantenwaardering van noord Nederland!

9.5
Beoordeel ons

Ik heb onlangs mijn rijlessen gevolgd bij Rijschool City Groningen en het was een geweldige ervaring! Ersin en Dogan zijn beide rustige en duidelijke instructeurs die ervoor zorgen dat je je op je gemak voelt tijdens de lessen. Hun geduld en duidelijke uitleg maken het leerproces niet alleen effectief, maar ook ontzettend leuk. Er is altijd ruimte voor een grapje, wat de lessen extra plezierig maakt. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een rijschool in Groningen!

Marjolijn Meijer-Smit
12 jul 2024
Expertise: 10
Instructeur: 10
Klantvriendelijkheid: 10
Lestijden: 10
Lesvoertuig: 10
Prijs/kwaliteit verhouding: 10
Service: 10

In een keer geslaagd! Rushan legde alles goed uit en liet mij ook ervaringen op doen, wat mij heel veel heeft geholpen :). hij kon me overal vandaan halen super fijn!
de rijschool was goed te bereiken en er was een goede communicatie!

Juliëtte Tack
11 jul 2024
Expertise: 10
Instructeur: 10
Klantvriendelijkheid: 10
Lestijden: 9
Lesvoertuig: 10
Prijs/kwaliteit verhouding: 9
Service: 10

Rijopleiding gehaald met dank aan Rushan.

Relax, scherp, feedback waar nodig is en vriendelijk in de omgang. Komt ook met de handige tips en tricks.

Communicatie tussen leerling en administratie is ook dik in orde !

Veraldo
11 jul 2024
Expertise: 10
Instructeur: 10
Klantvriendelijkheid: 10
Lestijden: 8
Lesvoertuig: 10
Prijs/kwaliteit verhouding: 10
Service: 10

Sharmila super bedankt voor de fijne rijlessen die ik heb gehad bij jouw
je had alles op en leuke goeie manier uitgelegd.
waardoor ik in 1x ben geslaagd

Daan Hoekstra
14 jun 2024
Expertise: 10
Instructeur: 10
Klantvriendelijkheid: 10
Lestijden: 10
Lesvoertuig: 10
Prijs/kwaliteit verhouding: 10
Service: 10

geslaagd dankzij rushan!!!!

Jaiya Obermeijer
14 jun 2024
Expertise: 10
Instructeur: 10
Klantvriendelijkheid: 10
Lestijden: 10
Lesvoertuig: 10
Prijs/kwaliteit verhouding: 8
Service: 8

Sharmilla super bedankt!! Dankzij de kans om extra te kunnen lessen heb ik in 1 keer mijn rijexamen gehaald. Verder altijd duidelijk gelest met goede feedback op wat beter kon. Helemaal top!

Pieter Verhagen
06 jun 2024
Expertise: 10
Instructeur: 10
Klantvriendelijkheid: 10
Lestijden: 10
Lesvoertuig: 10
Prijs/kwaliteit verhouding: 10
Service: 10

Na heel wat uitstellen door een minder fijne ervaring bij een andere rijschool, uiteindelijk toch weer het rijden opgepakt. Ik ben toen bij Nicole terecht gekomen en heb door haar een stuk meer zekerheid en vertrouwen in de auto kunnen krijgen. Ze wist altijd goed wat ik nodig had per les en ben hierdoor met veel zelfvertrouwen mijn herexamen in gegaan!
Heel erg bedankt voor alles Nicole!

Zenna van der Lubbe
21 mei 2024
Expertise: 10
Instructeur: 10
Klantvriendelijkheid: 10
Lestijden: 10
Lesvoertuig: 10
Prijs/kwaliteit verhouding: 10
Service: 10

Was heel gezellig en veel geleerd!!

Frank meuleman
14 mei 2024
Expertise: 10
Instructeur: 10
Klantvriendelijkheid: 10
Lestijden: 10
Lesvoertuig: 10
Prijs/kwaliteit verhouding: 10
Service: 10

Super fijne lessen gehad bij Sharmila, waardoor ik in 1 keer geslaagd ben. Sharmila legt alles super goed uit op een vriendelijke directe manier wat super fijn is! Zij heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven tijdens het rijden. Het waren erg gezellige en leuke lessen.
Dankjewel Sharmila!

Melissa Pronk
06 mei 2024
Expertise: 10
Instructeur: 10
Klantvriendelijkheid: 10
Lestijden: 10
Lesvoertuig: 10
Prijs/kwaliteit verhouding: 10
Service: 10

Yes, afgelopen week mijn motorrijbewijs gehaald. De lessen voor het AVD gedeelte van Dogan gehad en voor het AVB van Ersin. Ze hebben mij goed voorbereid op de examens en natuurlijk veel geleerd/ inzicht verkregen tijdens de lessen.
Via Google op de gok bij deze rijschool beland maar geen moment spijt gehad. Goeie instructeurs die er echt voor gaan om je te laten slagen en vertrouwen geven. Zeker klantvriendelijk, fijne gezellige sfeer op de rijschool. Je kunt met alle vragen terecht.
Echt hele positieve ervaring, als ik mijn andere rijbewijzen nog had moeten halen zou ik hier ook zeker heen gaan. Aanrader!!!

Vera Faber
06 mei 2024
Expertise: 10
Instructeur: 10
Klantvriendelijkheid: 10
Lestijden: 10
Lesvoertuig: 10
Prijs/kwaliteit verhouding: 10
Service: 10
1 2 3 71

Ik heb onlangs mijn rijlessen gevolgd bij Rijschool City Groningen en het was een geweldige ervaring! Ersin en Dogan zijn beide rustige en duidelijke instructeurs die ervoor zorgen dat je je op je gemak voelt tijdens de lessen. Hun geduld en duidelijke uitleg maken het leerproces niet alleen effectief, maar ook ontzettend leuk. Er is altijd ruimte voor een grapje, wat de lessen extra plezierig maakt. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een rijschool in Groningen!

Marjolijn Meijer-Smit

In een keer geslaagd! Rushan legde alles goed uit en liet mij ook ervaringen op doen, wat mij heel veel heeft geholpen :). hij kon me overal vandaan halen super fijn!
de rijschool was goed te bereiken en er was een goede communicatie!

Juliëtte Tack

Rijopleiding gehaald met dank aan Rushan.

Relax, scherp, feedback waar nodig is en vriendelijk in de omgang. Komt ook met de handige tips en tricks.

Communicatie tussen leerling en administratie is ook dik in orde !

Veraldo

Sharmila super bedankt voor de fijne rijlessen die ik heb gehad bij jouw
je had alles op en leuke goeie manier uitgelegd.
waardoor ik in 1x ben geslaagd

Daan Hoekstra

geslaagd dankzij rushan!!!!

Jaiya Obermeijer

Sharmilla super bedankt!! Dankzij de kans om extra te kunnen lessen heb ik in 1 keer mijn rijexamen gehaald. Verder altijd duidelijk gelest met goede feedback op wat beter kon. Helemaal top!

Pieter Verhagen
9.6
Beoordeling door 710 klanten
Bekijk onze klantbeoordelingen
Beoordeel ons
Aanbod
Partners
Rijschool City
Rijschool City is een van de weinige rijscholen in Groningen die een rijsimulator beschikbaar heeft voor de autorijlessen. In de virtuele auto kun je op je eigen tempo en zonder risico’s de eerste stappen zetten in je rijopleiding of juist je vertrouwen in je rijvaardigheid terugwinnen.
Contact

Bezoek adres:
Lamsoor 2
9738 AL Groningen
T: 0882260222 
E: info@rijschoolcity.nl
Oefenterrein:
Fledderbosweg 1
9798TH Gammerwolde

menu-circlecross-circle