Proefles aanvragen

Hoogste klantenwaardering van noord Nederland!

9.5
Beoordeel ons

Dankzij Sharmila heb ik mijn vertrouwen achter het stuur weer gevonden. Dankzij directe en vriendelijk instructies voelde ik mij weer zeker om te slagen. Enorm bedankt Sharmila en Rijschool City! Het was echt een fijne tijd samen

Calvin de Vink
27 feb 2024
Expertise: 10
Instructeur: 10
Klantvriendelijkheid: 10
Lestijden: 10
Lesvoertuig: 10
Prijs/kwaliteit verhouding: 10
Service: 10

Geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij Sharmila. Zij legde alles goed en stelde mij op mijn gemak. Ook wanneer het wat minder ging kwam ze met een oplossing. En duidelijke uitleg tijdens de rijlessen. Super rijschool!!

Bram Posthumus
21 feb 2024
Expertise: 10
Instructeur: 10
Klantvriendelijkheid: 8
Lestijden: 8
Lesvoertuig: 10
Prijs/kwaliteit verhouding: 10
Service: 9

Super rijschool, IN EEN KEER GESLAAGD! Sharmila leert je als t best! Thanks Sharmila voor de goeie, leerzame en gezellige lessen samen 🎉🎉

Sol kooi
20 feb 2024
Expertise: 10
Instructeur: 10
Klantvriendelijkheid: 10
Lestijden: 10
Lesvoertuig: 10
Prijs/kwaliteit verhouding: 8
Service: 10

Dankzij de fijne lessen van Peter ben ik in 1x geslaagd!
Peter is een goede en gezellige instructeur die ervoor zorgt dat je goed voorbereid je examen in gaat.
Hij is erg geduldig en geeft prettige uitleg, waar je wat mee kan.
Nogmaals bedankt Peter!

Rozenn Hamon
05 feb 2024
Expertise: 10
Instructeur: 10
Klantvriendelijkheid: 10
Lestijden: 8
Lesvoertuig: 10
Prijs/kwaliteit verhouding: 10
Service: 10

Beide mannen verstaan hun vak. Rijschool heeft goed materieel! Zeer tevreden.

Jaap Meijer
01 feb 2024
Expertise: 10
Instructeur: 10
Klantvriendelijkheid: 10
Lestijden: 10
Lesvoertuig: 10
Prijs/kwaliteit verhouding: 10
Service: 10

Super leuke en leerzame lessen gehad ! Dogan bedankt voor de leuke tijd en de juiste instructies. Voelde mij altijd op mijn gemak en wat heb ik gelachen als je weer aan het klagen was in het oortje 🤣. Zeker voor iedereen een aanrader om motorlessen van jou te krijgen !

Miladys Ammeraal
31 jan 2024
Expertise: 10
Instructeur: 10
Klantvriendelijkheid: 10
Lestijden: 10
Lesvoertuig: 10
Prijs/kwaliteit verhouding: 10
Service: 10

Vandaag ben ik in 1x geslaagd met dank aan Peter Bosman en Ersin, dank jullie wel hiervoor!

Melissa Werther
30 jan 2024
Expertise: 10
Instructeur: 10
Klantvriendelijkheid: 10
Lestijden: 10
Lesvoertuig: 10
Prijs/kwaliteit verhouding: 10
Service: 10

IN 1 KEER GESLAAGD! Wat ben ik rijschool City dankbaar, en in het bijzonder Peter. Peter, bedankt voor de leuke en leerzame lessen, het was altijd een mooi ritje vol humor maar ook duidelijke instructies ik voelde me altijd op mijn gemak.
Ik wil ook Sharmilla bedanken voor de lessen in het begin en Ersin voor de lessen als Peter op vakantie was. IK BEN ZO BLIJ !!!! 😀

Tjara Tualena
26 jan 2024
Expertise: 10
Instructeur: 10
Klantvriendelijkheid: 10
Lestijden: 10
Lesvoertuig: 10
Prijs/kwaliteit verhouding: 10
Service: 10

Peter, bedankt voor de lessen, je geduld, je humor, je steun maar vooral bedankt voor de schoppen. Ik hoop dat je niet al te veel leerlingen erbij krijgt (gezien de drukte) en als je ze toch krijgt dat ze even leuk zijn als ik.

Isa sawad
22 jan 2024
Expertise: 10
Instructeur: 10
Klantvriendelijkheid: 10
Lestijden: 10
Lesvoertuig: 10
Prijs/kwaliteit verhouding: 10
Service: 10

Met een dikke glimlach mag ik zeggen 'geslaagd'! hierbij; Peter, bedankt voor je rijlessen! Ook al was je soms streng het heeft geholpen. Tot het eind samen doorgezet!
Maar Ersin vooral voor de lessen in de vakantie periode kort maar krachtige lessen dus, precies wat ik nodig had; rustig kalm met de perfectste tips! Burak me eerdere rij-instructeur, goed begin ermee gehad desondanks dat ik hem soms bijna grijze haren bezorgde. Toffe rij instructeurs, maar ook de agenda beheerders waren super flex met plannen van de lessen.. (nogmaals dankjullie!)

Hanan abdu
16 jan 2024
Expertise: 10
Instructeur: 10
Klantvriendelijkheid: 10
Lestijden: 10
Lesvoertuig: 7
Prijs/kwaliteit verhouding: 8
Service: 10
1 2 3 70

Dankzij Sharmila heb ik mijn vertrouwen achter het stuur weer gevonden. Dankzij directe en vriendelijk instructies voelde ik mij weer zeker om te slagen. Enorm bedankt Sharmila en Rijschool City! Het was echt een fijne tijd samen

Calvin de Vink

Geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij Sharmila. Zij legde alles goed en stelde mij op mijn gemak. Ook wanneer het wat minder ging kwam ze met een oplossing. En duidelijke uitleg tijdens de rijlessen. Super rijschool!!

Bram Posthumus

Dankzij de fijne lessen van Peter ben ik in 1x geslaagd!
Peter is een goede en gezellige instructeur die ervoor zorgt dat je goed voorbereid je examen in gaat.
Hij is erg geduldig en geeft prettige uitleg, waar je wat mee kan.
Nogmaals bedankt Peter!

Rozenn Hamon

IN 1 KEER GESLAAGD! Wat ben ik rijschool City dankbaar, en in het bijzonder Peter. Peter, bedankt voor de leuke en leerzame lessen, het was altijd een mooi ritje vol humor maar ook duidelijke instructies ik voelde me altijd op mijn gemak.
Ik wil ook Sharmilla bedanken voor de lessen in het begin en Ersin voor de lessen als Peter op vakantie was. IK BEN ZO BLIJ !!!! 😀

Tjara Tualena

In 1 x geslaagd met alle dank aan Sharmila! Elke les als erg leerzaam ervaren, wanneer ik meer lessen nodig had kwam ze altijd met een oplossing voor mij om toch nog te kunnen lessen ondanks de drukke planning. Hoe ik eerst bang achter het stuur zat heeft zij mij geleerd om zelfverzekerd te rijden en nog veel meer. Een en al echt een goede ervaring gehad! Ook dank naar Harry en Ersin voor een paar enkele lessen. Toppers!!

Nikki Van der klei

Met veel plezier heb ik bij 3 instructeurs - Sharmila, Klaske en Rushan - autorijlessen gevolgd. City kenmerkt zich door een erg meedenkende houding, want toen ik bij de ene instructeur niet meer terecht kon, had ik al meteen een andere om verder te gaan. De instructeurs zijn heel ervaren en hebben snel door wat je aandachtspunten zijn, zodat je gericht daaraan kan werken. Als ik vastliep tijdens het rijden konden ze steeds met de juiste uitleg me toch laten snappen hoe de techniek of een bepaalde verkeerssituatie in elkaar zit. Daardoor ging ik heel ontspannen het examen in. Toppers!

Christiaan Brinkhuis
9.6
Beoordeling door 694 klanten
Bekijk onze klantbeoordelingen
Beoordeel ons
Aanbod
Partners
Rijschool City
Rijschool City is een van de weinige rijscholen in Groningen die een rijsimulator beschikbaar heeft voor de autorijlessen. In de virtuele auto kun je op je eigen tempo en zonder risico’s de eerste stappen zetten in je rijopleiding of juist je vertrouwen in je rijvaardigheid terugwinnen.
Contact

Bezoek adres (alleen op afspraak):
Koningsweg 17 B
9731 AN Groningen
T: 0882260222 
E: info@rijschoolcity.nl
Motor en bromfiets opstapadres:
Koningsweg 17 D, 9731 AN Groningen (alleen op afspraak)

menu-circlecross-circle