Vanaf 3 maart mogen de rijlessen weer hervat worden en dat houdt ook in dat er vanaf nu online weer gepland kan worden via de rijlesplanner. Door de drukte zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar. Als het plannen om welke reden dan ook niet lukt laat het ons dan per e-mail weten en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Wanneer het weer mogelijk is om opnieuw examens in te plannen of nieuwe examens te reserveren zullen wij contact met je opnemen.

Rijles op maat

Iedereen is anders. Daarom heeft Rijschool City rijles op maat ontwikkeld. Rijles op maat is autorijles in jouw tempo, met geduldige instructeurs en met zo veel of zo weinig lessen als je nodig hebt. Zo kan iedereen op een prettige manier zijn of haar rijbewijs halen.

Bestel gratis proefles Meer info

Rijles met autisme

 Ruim 1% van de Nederlanders – ongeveer 190.000 mensen - heeft een vorm van autisme. Mensen met autisme hebben vaak moeite met verandering. Dit zorgt ervoor dat de rijopleiding voor deze mensen een behoorlijke uitdaging kan zijn. Het verkeer veranderd om de seconde en in complexe verkeerssituaties zijn er vaak meerdere manieren om deze op te lossen als chauffeur. Een keuze maken uit de oplossingen kan dan erg lastig zijn voor iemand met autisme.

Rijschool City geeft jou hierin extra structuur door handige ezelsbruggetjes aan te dragen. Daarnaast heeft jouw rijinstructeur tijdens de rijles altijd een tablet bij zich. Hiermee kunnen we bijvoorbeeld een kruispunt van bovenaf bekijken om meer duidelijkheid over de situaties te krijgen die zich hebben afgespeeld op het kruispunt. Dit is slechts 1 van de voorbeelden die wij gebruiken om via moderne technieken meer structuur te brengen in de rijles.

Daarnaast zijn al onze rijinstructeurs bijgeschoold om gedragsbeperkingen te kunnen begeleiden. Door onze unieke online vorderingskaart brengen we structuur aan in de rijopleiding en heb je altijd inzage in jouw vooruitgang. Via onze rijlesplanner kun je thuis alles nog eens rustig bekijken, zo blijf je op de hoogte van jouw vooruitgang.

Er zijn geen extra kosten verbonden aan het begeleiden van mensen met een beperking. Het wordt wel geadviseerd om blokuren in te plannen( 2 rijlessen achter elkaar), want herhaling is de kracht. Dit geld overigens voor alle mensen, echter voor mensen met met autisme is dit extra belangrijk. 
 

Rijles met ADHD

Ben jij alle dagen heel druk? Dankzij onze ontspannen instructeurs die op een rustige manier uitleg geven zal dat niet in de weg zitten tijdens jouw rijlessen. De rode draad is structuur in de opbouw van de rijopleiding, dit creeert rust en overzicht. Tevens kun je op elk moment online jouw vorderingen bekijken waardoor je een goed beeld krijgt waar je staat in de rijopleiding, ook dit zorgt weer voor rust en duidelijkheid. Kortom, Rijschool City zorgt ervoor dat jij je niet druk hoéft te maken tijdens de rijopleiding!

Losse tarieven

  Prijs per les Totaalprijs  
Losse rijles€45,00Bestel
5 autorijlessen€ 44,00€220,00Bestel
10 autorijlessen€ 43,00€430,00Bestel
15 autorijlessen€ 42,00€630,00Bestel
20 autorijlessen€ 41,00€820,00Bestel
Praktijkexamen (herexamen)€269,00Bestel
Tussentijdse toets (TTT)€199,00Bestel
B.N.O.R. praktijkexamen€299,00Bestel
Faalangst praktijkexamen€299,00Bestel
1-daagse theoriecursus incl. examen (klassikaal) Meer info€99,00Bestel