Proefles aanvragen

Rijles op maat

Iedereen is anders. Daarom heeft Rijschool City rijles op maat ontwikkeld. Rijles op maat is autorijles in jouw tempo, met geduldige instructeurs en met zo veel of zo weinig lessen als je nodig hebt. Zo kan iedereen op een prettige manier zijn of haar rijbewijs halen.

Rijles met autisme

Ruim 1% van de Nederlanders – ongeveer 190.000 mensen - heeft een vorm van autisme. Mensen met autisme hebben vaak moeite met verandering. Dit zorgt ervoor dat de rijopleiding voor deze mensen een behoorlijke uitdaging kan zijn. Het verkeer veranderd om de seconde en in complexe verkeerssituaties zijn er vaak meerdere manieren om deze op te lossen als chauffeur. Een keuze maken uit de oplossingen kan dan erg lastig zijn voor iemand met autisme.

Rijschool City geeft jou hierin extra structuur door handige ezelsbruggetjes aan te dragen. Daarnaast heeft jouw rijinstructeur tijdens de rijles altijd een tablet bij zich. Hiermee kunnen we bijvoorbeeld een kruispunt van bovenaf bekijken om meer duidelijkheid over de situaties te krijgen die zich hebben afgespeeld op het kruispunt. Dit is slechts 1 van de voorbeelden die wij gebruiken om via moderne technieken meer structuur te brengen in de rijles.

Daarnaast zijn al onze rijinstructeurs bijgeschoold om gedragsbeperkingen te kunnen begeleiden. Door onze unieke online vorderingskaart brengen we structuur aan in de rijopleiding en heb je altijd inzage in jouw vooruitgang. Via onze rijlesplanner kun je thuis alles nog eens rustig bekijken, zo blijf je op de hoogte van jouw vooruitgang.

Er zijn geen extra kosten verbonden aan het begeleiden van mensen met een beperking. Het wordt wel geadviseerd om blokuren in te plannen( 2 rijlessen achter elkaar), want herhaling is de kracht. Dit geld overigens voor alle mensen, echter voor mensen met met autisme is dit extra belangrijk.

Rijles met ADHD

Ben jij alle dagen heel druk? Dankzij onze ontspannen instructeurs die op een rustige manier uitleg geven zal dat niet in de weg zitten tijdens jouw rijlessen. De rode draad is structuur in de opbouw van de rijopleiding, dit creeert rust en overzicht. Tevens kun je op elk moment online jouw vorderingen bekijken waardoor je een goed beeld krijgt waar je staat in de rijopleiding, ook dit zorgt weer voor rust en duidelijkheid. Kortom, Rijschool City zorgt ervoor dat jij je niet druk hoéft te maken tijdens de rijopleiding!

In 11 dagen geslaagd door goede coaching en relaxte sfeer

Lennart Bolle

Gisteren mijn rijbewijs B gehaald na te hebben gelest bij Rijschool City. Nicole en Peter hebben me van mijn rijangst afgeholpen en hebben ervoor gezorgd dat ik plezier heb gekregen in het autorijden. Beiden heel erg bedankt voor de fijne, leerzame lessen en de gezelligheid! Jullie zijn toppers!!

Elmira Land

3 mei heb ik mijn autorijbewijs in 1 keer gehaald! Sharmila heeft mij super goed geholpen en duidelijk uitgelegd hoe en wat, daarnaast kijkt ze goed naar wat jij nodig hebt. Sharmila is een hele goede en rustige instructeur die goed helpt bij alle aspecten en er voor gezorgd heeft dat ik veel meer rust en vertrouwen heb in mijzelf!
Dankjewel Sharmila,

Thys van Veen

Hele leuke ervaring met heel de rijschool !
Super leerzaam en leuke rijlessen.

Een aanrader !

Yusuf Baso

Prettige rijschool! Met veel plezier mijn motorrijbewijs mogen halen.

Sabine Namani

17 maart heb ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald! Dit allemaal te danken aan Sharmila. Sharmila heeft veel geduld en kijkt goed naar wat jij nodig hebt in een rijles. Door haar heb ik meer rust achter het stuur gekregen en heb ik nu meer vertrouwen in mijzelf!
Dat heeft mij erg geholpen om rustig het examen in te gaan.
Dankjewel Sharmila, voor je hulp en geduld!

Esther De vries

9.6

Beoordeling door 650 klanten
Bekijk onze klantbeoordelingen
Beoordeel ons

Aanbod

Partners

Rijschool City

Rijschool City is een van de weinige rijscholen in Groningen die een rijsimulator beschikbaar heeft voor de autorijlessen. In de virtuele auto kun je op je eigen tempo en zonder risico’s de eerste stappen zetten in je rijopleiding of juist je vertrouwen in je rijvaardigheid terugwinnen.

Contact

Bezoek adres (alleen op afspraak):
Koningsweg 17 B
9731 AN Groningen
T: 0882260222
E: info@rijschoolcity.nl
Motor en bromfiets opstapadres:
Koningsweg 17 D, 9731 AN Groningen (alleen op afspraak)
menu-circlecross-circle