Proefles aanvragen

Rijschool in Bedum

Kom lessen volgen bij de meest plezierige rijschool in Bedum! 
Bij Rijschool City helpen we je graag bij het behalen van je rijbewijs, zodat je vol vertrouwen en met plezier de weg op kunt. Vraag vandaag nog je eerste proefles aan en ontdek zelf wat Rijschool City in Bedum voor jou kan betekenen!
rijschool-paddepoel

Waarom kiezen voor Rijschool City in Bedum?

Als rijschool in Bedum zorgen we ervoor dat je alle benodigde ondersteuning krijgt om vlot richting je rijbewijs te gaan.

Ervaren en professionele instructeurs
Onze instructeurs zijn niet alleen ervaren en professioneel in lesgeven, maar hebben ook zelf vele jaren rijervaring. Ze zijn geduldig, vriendelijk en altijd in voor een gezellig praatje. Hun toewijding is erop gericht jou te helpen een zelfverzekerde en veilige bestuurder te worden.

Op maat gemaakt leren
Bij ons geloven we in een gepersonaliseerde aanpak, omdat elke leerling uniek is. We houden je voortgang online bij, waarbij we je sterke punten en verbeterpunten in kaart brengen. Samen stellen we een leerplan op dat perfect bij jou past, zodat je snel en efficiënt vooruitgang boekt.

Flexibele lestijden
We begrijpen dat je niet altijd op vaste tijden kunt lessen. Daarom bieden we flexibele lestijden aan die aansluiten op jouw schema, of je nu 's ochtends vroeg, overdag of 's avonds wilt lessen. Bij Rijschool City passen we ons aan jou aan!

Moderne leermiddelen
Bij Rijschool City maken we gebruik van moderne leermiddelen en technologieën om je te ondersteunen bij het begrijpen van verkeersregels en verschillende situaties op de weg. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om online te oefenen met DRI-VR, waarbij je met een virtual reality bril verschillende verkeerssituaties kunt simuleren om snel gevaarherkenning en verkeersinzicht te ontwikkelen.

Veiligheid voorop
Veiligheid heeft bij ons altijd de hoogste prioriteit. Onze lesvoertuigen zijn voorzien van de nieuwste veiligheidsvoorzieningen. We leren je niet alleen hoe je moet rijden, maar ook hoe je defensief kunt rijden en mogelijke gevaren op de weg kunt vermijden.

Betaalbare tarieven

Kwalitatieve rijlessen hoeven niet duur te zijn! Bij Rijschool City houden we onze tarieven betaalbaar en bieden we verschillende lespakketten aan die aan jouw behoeften voldoen.

All-in-one rijschool


Rijschool City is een complete rijschool in Bedum, waar je terecht kunt voor verschillende rijbewijzen:
• Autorijbewijs• Automaat rijbewijs
• Scooterrijbewijs• Motorrijbewijs• Aanhanger rijbewijs
Wij bieden veel verschillende rijlespakketten aan. Deze kun je bekijken hier op onze website.

Vraag vandaag een proefles aan bij de leukste rijschool in Bedum!

Begin vandaag nog met je rijavontuur en vraag een proefles aan bij de beste rijschool in Bedum! Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, Rijschool City staat klaar om jouw rijervaring in Bedum onvergetelijk te maken. Wacht niet langer en zet vandaag nog de eerste stap! Het plannen van rijlessen is snel en eenvoudig online mogelijk, en je kunt ook bij ons starten met een theorieopleiding.

Meer dan 85% slaagt bij ons in één keer.

Aarzel niet langer en kies voor rijlessen bij de beste rijschool in Bedum!

Sharmila super bedankt voor de fijne rijlessen die ik heb gehad bij jouw
je had alles op en leuke goeie manier uitgelegd.
waardoor ik in 1x ben geslaagd

Daan Hoekstra

geslaagd dankzij rushan!!!!

Jaiya Obermeijer

Sharmilla super bedankt!! Dankzij de kans om extra te kunnen lessen heb ik in 1 keer mijn rijexamen gehaald. Verder altijd duidelijk gelest met goede feedback op wat beter kon. Helemaal top!

Pieter Verhagen

Na heel wat uitstellen door een minder fijne ervaring bij een andere rijschool, uiteindelijk toch weer het rijden opgepakt. Ik ben toen bij Nicole terecht gekomen en heb door haar een stuk meer zekerheid en vertrouwen in de auto kunnen krijgen. Ze wist altijd goed wat ik nodig had per les en ben hierdoor met veel zelfvertrouwen mijn herexamen in gegaan!
Heel erg bedankt voor alles Nicole!

Zenna van der Lubbe

Super fijne lessen gehad bij Sharmila, waardoor ik in 1 keer geslaagd ben. Sharmila legt alles super goed uit op een vriendelijke directe manier wat super fijn is! Zij heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven tijdens het rijden. Het waren erg gezellige en leuke lessen.
Dankjewel Sharmila!

Melissa Pronk

Yes, afgelopen week mijn motorrijbewijs gehaald. De lessen voor het AVD gedeelte van Dogan gehad en voor het AVB van Ersin. Ze hebben mij goed voorbereid op de examens en natuurlijk veel geleerd/ inzicht verkregen tijdens de lessen.
Via Google op de gok bij deze rijschool beland maar geen moment spijt gehad. Goeie instructeurs die er echt voor gaan om je te laten slagen en vertrouwen geven. Zeker klantvriendelijk, fijne gezellige sfeer op de rijschool. Je kunt met alle vragen terecht.
Echt hele positieve ervaring, als ik mijn andere rijbewijzen nog had moeten halen zou ik hier ook zeker heen gaan. Aanrader!!!

Vera Faber
9.6
Beoordeling door 707 klanten
Bekijk onze klantbeoordelingen
Beoordeel ons
Aanbod
Partners
Rijschool City
Rijschool City is een van de weinige rijscholen in Groningen die een rijsimulator beschikbaar heeft voor de autorijlessen. In de virtuele auto kun je op je eigen tempo en zonder risico’s de eerste stappen zetten in je rijopleiding of juist je vertrouwen in je rijvaardigheid terugwinnen.
Contact

Bezoek adres:
Lamsoor 2
9738 AL Groningen
T: 0882260222 
E: info@rijschoolcity.nl
Oefenterrein:
Fledderbosweg 1
9798TH Gammerwolde

menu-circlecross-circle