Proefles aanvragen

Rijschool Groningen

Rijschool City is een van de weinige rijscholen in Groningen die een rijsimulator beschikbaar heeft voor de autorijlessen. In de virtuele auto kun je op je eigen tempo en zonder risico's de eerste stappen zetten in je rijopleiding of juist je vertrouwen in je rijvaardigheid terugwinnen.

De rijsimulator heeft veel voordelen:

  • Goed voor je zelfvertrouwen
  • Extra veilig. Je oefent zonder risico's te lopen en kunt daarna veiliger de weg op
  • Stapsgewijze instructie, dus je leert snel en makkelijk
  • Je leert niet alleen moeilijke handelingen, maar verbetert ook je verkeersinzicht
  • Je leert omgaan met onverwachte situaties
  • Je kunt lastige handelingen onbeperkt oefenen

De rijsimulator is daardoor ideaal voor mensen met rijangst of mensen die al lang niet meer hebben autogereden. Doordat je in een veilige simulator allerlei situaties kunt oefenen, kun je daarna vol vertrouwen in de auto stappen.

Wist je dat je al vanaf 16 jaar in de rijsimulator mag oefenen? Als rijschool in Groningen weten wij hoe het kan zijn om in een stad als Groningen rijlessen te nemen. Door eerst te oefenen in de simulator kun je veel sneller je rijbewijs halen.

Ook leerlingen met een beperking zijn vaak enorm geholpen met lessen in de rijsimulator. Rijschool City is de beste rijschool in Groningen voor rijles op maat: les in je eigen tempo, met een gespecialiseerde instructeur en zo veel of weinig lessen als je wilt. In combinatie met de rijsimulator wordt het halen van je rijbewijs in Groningen zo wel heel leuk!

Ik heb hier hele fijne rijlessen gehad en de tips en feedback van Rushan die hij gelijk tijdens het rijden gaf hebben mij heel erg geholpen en de instructeurs hier doen ook echt hun best om je zoveel mogelijk te leren en klaar te maken om de weg op te gaan.

Shemano Trinidad

24 top lessen gehad van Peter, geduld, professioneel en altijd in voor een geintje, dit maakte elke rijles erg leuk. Nogmaals bedankt Peter!! in 1 keer mijn rijbewijs gehaald 🎉

Veronique Larijn

Echt een top rijschool! Mijn instructeur Peter doet ook echt alles om de les zo goed en fijn mogelijk te laten verlopen. Ik ben ook super fijn begeleid met mijn faalangst! 🙂 erg veel plezier hier gehad.

Melanie van lakerveld

Een hele fijne ervaring gehad met de rijlessen. De sfeer tijdens de rijlessen was altijd prettig. Dogan ziet echt alles en geeft duidelijke aanwijzingen.

Simone

Dankzij Burak zijn goede lessen en coaching in een keer mijn rijbewijs gehaald!
Bedankt Burak!

Owen

Na een teleurstelling bij een andere rijschool, super fijn rijles gehad bij Peter. Peter gaf mij veel zelfvertrouwen hierdoor binnen een aantal lessen mijn examen kunnen doen. In 1 keer geslaagd!

Cindy

9.6

Beoordeling door 637 klanten
Bekijk onze klantbeoordelingen
Beoordeel ons

Aanbod

Partners

Rijschool City

Rijschool City is een van de weinige rijscholen in Groningen die een rijsimulator beschikbaar heeft voor de autorijlessen. In de virtuele auto kun je op je eigen tempo en zonder risico’s de eerste stappen zetten in je rijopleiding of juist je vertrouwen in je rijvaardigheid terugwinnen.

Contact

Bezoek adres (alleen op afspraak):
Koningsweg 17 B
9731 AN Groningen
T: 0882260222
E: info@rijschoolcity.nl
Motor en bromfiets opstapadres:
Koningsweg 17 D, 9731 AN Groningen (alleen op afspraak)
menu-circlecross-circle