Rijschool Groningen

Rijschool City is een van de weinige rijscholen in Groningen die een rijsimulator beschikbaar heeft voor de autorijlessen. In de virtuele auto kun je op je eigen tempo en zonder risico’s de eerste stappen zetten in je rijopleiding of juist je vertrouwen in je rijvaardigheid terugwinnen.

De rijsimulator heeft veel voordelen:

  • Goed voor je zelfvertrouwen
  • Extra veilig. Je oefent zonder risico’s te lopen en kunt daarna veiliger de weg op
  • Stapsgewijze instructie, dus je leert snel en makkelijk
  • Je leert niet alleen moeilijke handelingen, maar verbetert ook je verkeersinzicht
  • Je leert omgaan met onverwachte situaties
  • Je kunt lastige handelingen onbeperkt oefenen

De rijsimulator is daardoor ideaal voor mensen met rijangst of mensen die al lang niet meer hebben autogereden. Doordat je in een veilige simulator allerlei situaties kunt oefenen, kun je daarna vol vertrouwen in de auto stappen.

Wist je dat je al vanaf 16 jaar in de rijsimulator mag oefenen? Als rijschool in Groningen weten wij hoe het kan zijn om in een stad als Groningen rijlessen te nemen. Door eerst te oefenen in de simulator kun je veel sneller je rijbewijs halen.

Ook leerlingen met een beperking zijn vaak enorm geholpen met lessen in de rijsimulator. Rijschool City is de beste rijschool in Groningen voor rijles op maat: les in je eigen tempo, met een gespecialiseerde instructeur en zo veel of weinig lessen als je wilt. In combinatie met de rijsimulator wordt het halen van je rijbewijs in Groningen zo wel heel leuk!

Maak een keuze

Proefles motor

Proefles auto

Proefles automaat

Proefles aanhanger

Maak een keuze

Motorrijbewijs

Wheelie cursus

Coming soon

Verhoogde Rijvaardigheid / Opfriscursus

Coming soon

Coming soon

Motorshop

Maak een keuze

Autorijbewijs

Rijbewijs automaat

Rijsimulator

DRI-VR