Proefles aanvragen

Rijschool in Haren

Begin met rijlessen bij de leukste rijschool in Haren!
Rijschool City staat klaar om je te begeleiden bij het behalen van je rijbewijs, zodat je zelfverzekerd en met plezier de weg op kunt gaan. Vraag vandaag nog je eerste proefles aan en ontdek zelf wat onze rijschool in Haren te bieden heeft!
rijschool-paddepoel

Waarom kiezen voor Rijschool City in Haren?

Als rijschool in Haren voorzien wij je van alle benodigde faciliteiten, zodat jij vlot richting je rijbewijs kunt werken.

Deskundige en ervaren instructeurs
Onze instructeurs zijn niet alleen experts in lesgeven, maar hebben ook uitgebreide rijervaring. Ze zijn geduldig, vriendelijk en enorm gezellig. Hun toewijding is volledig gericht op het helpen van jou om een zelfverzekerde en veilige bestuurder te worden.

Persoonlijk leertraject
Elke leerling is uniek, en daarom geloven wij in een op maat gemaakte aanpak. We houden online jouw persoonlijke ontwikkeling bij, waarbij we kijken naar jouw sterke punten en verbeterpunten. Samen stellen we een leerplan op dat perfect bij jou past, zodat je snel en efficiënt vooruitgang boekt.

Flexibele lestijden
Wij houden rekening met jouw agenda. Dit betekent dat we gaan lessen wanneer het jou uitkomt, ongeacht het dagdeel. Wij passen ons op jouw schema aan.

Moderne leermiddelen

Bij Rijschool City maken we gebruik van de meest recente leermiddelen en technologieën om je te ondersteunen bij het begrijpen van verkeersregels en diverse scenario's op de weg. Daarnaast bieden we de optie om online te oefenen met DRI-VR, waarbij je met een virtual reality bril verschillende situaties kunt simuleren, wat bijdraagt aan snellere gevaarherkenning en verbeterd verkeersinzicht.

Prioriteit voor veiligheid
Veiligheid staat bij ons altijd op de eerste plaats. Onze moderne lesvoertuigen zijn uitgerust met de nieuwste veiligheidsvoorzieningen. We leren je niet alleen hoe je moet rijden, maar ook hoe je defensief kunt rijden en potentiële gevaren op de weg kunt vermijden.

Betaalbare tarieven
Kwalitatief hoogstaande rijlessen hoeven niet kostbaar te zijn! We houden onze tarieven toegankelijk en bieden daarom diverse lespakketten aan die voldoen aan jouw behoeften.

All-in-one rijschool


Rijschool City is een allesomvattende rijschool in Haren. Hier kun je lessen volgen voor verschillende rijbewijzen, waaronder:
• Autorijbewijs• Automaat rijbewijs
• Scooterrijbewijs• Motorrijbewijs• Aanhanger rijbewijs
Bekijk onze gevarieerde rijlespakketten op onze website.

Vraag vandaag een proefles aan bij de beste rijschool in Haren

Start vandaag nog jouw avontuur achter het stuur en vraag een proefles aan bij de beste rijschool in Haren! Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, Rijschool City staat voor je klaar om jouw rij-reis in Haren onvergetelijk te maken. Ons doel is om jou zelfverzekerd en klaar voor de weg te laten voelen. Wacht niet langer en zet vandaag nog de eerste stap! 

Het plannen van rijlessen is snel en eenvoudig online mogelijk, en je kunt ook bij ons starten met een theorieopleiding.

Meer dan 85% slaagt in 1 keer!

Kies er vandaag voor om te komen rijlessen bij de beste rijschool in Haren!

Dankzij Sharmila heb ik mijn vertrouwen achter het stuur weer gevonden. Dankzij directe en vriendelijk instructies voelde ik mij weer zeker om te slagen. Enorm bedankt Sharmila en Rijschool City! Het was echt een fijne tijd samen

Calvin de Vink

Geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij Sharmila. Zij legde alles goed en stelde mij op mijn gemak. Ook wanneer het wat minder ging kwam ze met een oplossing. En duidelijke uitleg tijdens de rijlessen. Super rijschool!!

Bram Posthumus

Dankzij de fijne lessen van Peter ben ik in 1x geslaagd!
Peter is een goede en gezellige instructeur die ervoor zorgt dat je goed voorbereid je examen in gaat.
Hij is erg geduldig en geeft prettige uitleg, waar je wat mee kan.
Nogmaals bedankt Peter!

Rozenn Hamon

IN 1 KEER GESLAAGD! Wat ben ik rijschool City dankbaar, en in het bijzonder Peter. Peter, bedankt voor de leuke en leerzame lessen, het was altijd een mooi ritje vol humor maar ook duidelijke instructies ik voelde me altijd op mijn gemak.
Ik wil ook Sharmilla bedanken voor de lessen in het begin en Ersin voor de lessen als Peter op vakantie was. IK BEN ZO BLIJ !!!! 😀

Tjara Tualena

In 1 x geslaagd met alle dank aan Sharmila! Elke les als erg leerzaam ervaren, wanneer ik meer lessen nodig had kwam ze altijd met een oplossing voor mij om toch nog te kunnen lessen ondanks de drukke planning. Hoe ik eerst bang achter het stuur zat heeft zij mij geleerd om zelfverzekerd te rijden en nog veel meer. Een en al echt een goede ervaring gehad! Ook dank naar Harry en Ersin voor een paar enkele lessen. Toppers!!

Nikki Van der klei

Met veel plezier heb ik bij 3 instructeurs - Sharmila, Klaske en Rushan - autorijlessen gevolgd. City kenmerkt zich door een erg meedenkende houding, want toen ik bij de ene instructeur niet meer terecht kon, had ik al meteen een andere om verder te gaan. De instructeurs zijn heel ervaren en hebben snel door wat je aandachtspunten zijn, zodat je gericht daaraan kan werken. Als ik vastliep tijdens het rijden konden ze steeds met de juiste uitleg me toch laten snappen hoe de techniek of een bepaalde verkeerssituatie in elkaar zit. Daardoor ging ik heel ontspannen het examen in. Toppers!

Christiaan Brinkhuis
9.6
Beoordeling door 694 klanten
Bekijk onze klantbeoordelingen
Beoordeel ons
Aanbod
Partners
Rijschool City
Rijschool City is een van de weinige rijscholen in Groningen die een rijsimulator beschikbaar heeft voor de autorijlessen. In de virtuele auto kun je op je eigen tempo en zonder risico’s de eerste stappen zetten in je rijopleiding of juist je vertrouwen in je rijvaardigheid terugwinnen.
Contact

Bezoek adres (alleen op afspraak):
Koningsweg 17 B
9731 AN Groningen
T: 0882260222 
E: info@rijschoolcity.nl
Motor en bromfiets opstapadres:
Koningsweg 17 D, 9731 AN Groningen (alleen op afspraak)

menu-circlecross-circle