Proefles aanvragen

Rijschool in Haren

Begin met rijlessen bij de leukste rijschool in Haren!
Rijschool City staat klaar om je te begeleiden bij het behalen van je rijbewijs, zodat je zelfverzekerd en met plezier de weg op kunt gaan. Vraag vandaag nog je eerste proefles aan en ontdek zelf wat onze rijschool in Haren te bieden heeft!
rijschool-paddepoel

Waarom kiezen voor Rijschool City in Haren?

Als rijschool in Haren voorzien wij je van alle benodigde faciliteiten, zodat jij vlot richting je rijbewijs kunt werken.

Deskundige en ervaren instructeurs
Onze instructeurs zijn niet alleen experts in lesgeven, maar hebben ook uitgebreide rijervaring. Ze zijn geduldig, vriendelijk en enorm gezellig. Hun toewijding is volledig gericht op het helpen van jou om een zelfverzekerde en veilige bestuurder te worden.

Persoonlijk leertraject
Elke leerling is uniek, en daarom geloven wij in een op maat gemaakte aanpak. We houden online jouw persoonlijke ontwikkeling bij, waarbij we kijken naar jouw sterke punten en verbeterpunten. Samen stellen we een leerplan op dat perfect bij jou past, zodat je snel en efficiënt vooruitgang boekt.

Flexibele lestijden
Wij houden rekening met jouw agenda. Dit betekent dat we gaan lessen wanneer het jou uitkomt, ongeacht het dagdeel. Wij passen ons op jouw schema aan.

Moderne leermiddelen

Bij Rijschool City maken we gebruik van de meest recente leermiddelen en technologieën om je te ondersteunen bij het begrijpen van verkeersregels en diverse scenario's op de weg. Daarnaast bieden we de optie om online te oefenen met DRI-VR, waarbij je met een virtual reality bril verschillende situaties kunt simuleren, wat bijdraagt aan snellere gevaarherkenning en verbeterd verkeersinzicht.

Prioriteit voor veiligheid
Veiligheid staat bij ons altijd op de eerste plaats. Onze moderne lesvoertuigen zijn uitgerust met de nieuwste veiligheidsvoorzieningen. We leren je niet alleen hoe je moet rijden, maar ook hoe je defensief kunt rijden en potentiële gevaren op de weg kunt vermijden.

Betaalbare tarieven
Kwalitatief hoogstaande rijlessen hoeven niet kostbaar te zijn! We houden onze tarieven toegankelijk en bieden daarom diverse lespakketten aan die voldoen aan jouw behoeften.

All-in-one rijschool


Rijschool City is een allesomvattende rijschool in Haren. Hier kun je lessen volgen voor verschillende rijbewijzen, waaronder:
• Autorijbewijs• Automaat rijbewijs
• Scooterrijbewijs• Motorrijbewijs• Aanhanger rijbewijs
Bekijk onze gevarieerde rijlespakketten op onze website.

Vraag vandaag een proefles aan bij de beste rijschool in Haren

Start vandaag nog jouw avontuur achter het stuur en vraag een proefles aan bij de beste rijschool in Haren! Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, Rijschool City staat voor je klaar om jouw rij-reis in Haren onvergetelijk te maken. Ons doel is om jou zelfverzekerd en klaar voor de weg te laten voelen. Wacht niet langer en zet vandaag nog de eerste stap! 

Het plannen van rijlessen is snel en eenvoudig online mogelijk, en je kunt ook bij ons starten met een theorieopleiding.

Meer dan 85% slaagt in 1 keer!

Kies er vandaag voor om te komen rijlessen bij de beste rijschool in Haren!

Sharmila super bedankt voor de fijne rijlessen die ik heb gehad bij jouw
je had alles op en leuke goeie manier uitgelegd.
waardoor ik in 1x ben geslaagd

Daan Hoekstra

geslaagd dankzij rushan!!!!

Jaiya Obermeijer

Sharmilla super bedankt!! Dankzij de kans om extra te kunnen lessen heb ik in 1 keer mijn rijexamen gehaald. Verder altijd duidelijk gelest met goede feedback op wat beter kon. Helemaal top!

Pieter Verhagen

Na heel wat uitstellen door een minder fijne ervaring bij een andere rijschool, uiteindelijk toch weer het rijden opgepakt. Ik ben toen bij Nicole terecht gekomen en heb door haar een stuk meer zekerheid en vertrouwen in de auto kunnen krijgen. Ze wist altijd goed wat ik nodig had per les en ben hierdoor met veel zelfvertrouwen mijn herexamen in gegaan!
Heel erg bedankt voor alles Nicole!

Zenna van der Lubbe

Super fijne lessen gehad bij Sharmila, waardoor ik in 1 keer geslaagd ben. Sharmila legt alles super goed uit op een vriendelijke directe manier wat super fijn is! Zij heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven tijdens het rijden. Het waren erg gezellige en leuke lessen.
Dankjewel Sharmila!

Melissa Pronk

Yes, afgelopen week mijn motorrijbewijs gehaald. De lessen voor het AVD gedeelte van Dogan gehad en voor het AVB van Ersin. Ze hebben mij goed voorbereid op de examens en natuurlijk veel geleerd/ inzicht verkregen tijdens de lessen.
Via Google op de gok bij deze rijschool beland maar geen moment spijt gehad. Goeie instructeurs die er echt voor gaan om je te laten slagen en vertrouwen geven. Zeker klantvriendelijk, fijne gezellige sfeer op de rijschool. Je kunt met alle vragen terecht.
Echt hele positieve ervaring, als ik mijn andere rijbewijzen nog had moeten halen zou ik hier ook zeker heen gaan. Aanrader!!!

Vera Faber
9.6
Beoordeling door 707 klanten
Bekijk onze klantbeoordelingen
Beoordeel ons
Aanbod
Partners
Rijschool City
Rijschool City is een van de weinige rijscholen in Groningen die een rijsimulator beschikbaar heeft voor de autorijlessen. In de virtuele auto kun je op je eigen tempo en zonder risico’s de eerste stappen zetten in je rijopleiding of juist je vertrouwen in je rijvaardigheid terugwinnen.
Contact

Bezoek adres:
Lamsoor 2
9738 AL Groningen
T: 0882260222 
E: info@rijschoolcity.nl
Oefenterrein:
Fledderbosweg 1
9798TH Gammerwolde

menu-circlecross-circle