Proefles aanvragen

Rijschool Hoogezand

Ben je op zoek naar een leuke rijschool? Hoogezand en omstreken kiest voor Rijschool City!
Het behalen van je rijbewijs is een bijzondere mijlpaal. Wij gaan er alles aan doen zodat jij met zelfvertrouwen en plezier de weg op kunt! Hierbij begeleiden we je gedurende elke stap van deze reis. Wij halen je op binnen de stad Groningen waar jij wenst. Vlakbij dus! Aarzel niet langer en vraag vandaag nog een proefles aan en ontdek wat wij als Rijschool nabij Hoogezand voor je kunnen betekenen!
rijschool-paddepoel

Waarom Rijschool City de beste keuze is in Hoogezand?

Als vooraanstaande rijschool in Hoogezand bieden we alle middelen die je nodig hebt om soepel richting je rijbewijs te bewegen.

Ervaren en deskundige rijinstructeurs
Onze instructeurs zijn niet alleen experts in lesgeven, maar hebben ook uitgebreide ervaring op de weg. Met hun geduld, vriendelijkheid en positieve houding zorgen ze ervoor dat jij een zelfverzekerde en veilige bestuurder wordt.

Flexibele lestijden
We begrijpen dat je een druk schema hebt. Daarom bieden we flexibele lesuren die naadloos in jouw agenda passen. Of je nu 's ochtends vroeg, overdag of 's avonds wilt lessen, we passen ons aan jou aan!

Persoonlijke aanpak
Bij Rijschool City geloven we in maatwerk. Via online tracking houden we jouw individuele voortgang bij, zodat we je sterke punten kunnen benadrukken en aan je zwakke punten kunnen werken. Samen creëren we een leertraject dat perfect bij jou past, zodat je snel en efficiënt vooruitgang boekt.

Moderne leermethoden
Onze leermethoden zijn eigentijds en maken gebruik van de nieuwste technologieën om je te helpen de verkeersregels en verschillende verkeerssituaties te begrijpen. Bovendien bieden we de mogelijkheid om online te oefenen met DRI-VR, waarmee je met behulp van een virtual reality-bril diverse verkeersscenario's kunt simuleren. Zo ontwikkel je snel inzicht in verkeersgedrag en gevaarherkenning!

Veiligheid staat voorop
Bij ons staat veiligheid bovenaan de prioriteitenlijst. Onze moderne lesauto's zijn uitgerust met de nieuwste veiligheidsvoorzieningen. We leren je niet alleen hoe je moet rijden, maar ook defensief rijden en het vermijden van potentiële gevaren.

Betaalbare tarieven
Kwaliteitsrijlessen hoeven niet duur te zijn. Onze tarieven zijn betaalbaar, en als rijschool bij Hoogezand bieden we diverse lespakketten aan die aan jouw behoeften voldoen.

Een complete rijschool


Rijschool City is jouw alles-in-één rijschool bij Hoogezand. Bij ons kun je terecht voor verschillende soorten rijbewijzen, zoals:
• Autorijbewijs• Automaat rijbewijs
• Scooterrijbewijs• Motorrijbewijs• Aanhanger rijbewijs
We hebben een breed scala aan rijlespakketten beschikbaar. Deze vind je allemaal terug op onze website!

Begin met een proefles bij de leukste rijschool in Hoogezand!

Of je nu een complete beginner bent of al wat ervaring hebt, Rijschool City staat voor je klaar om jouw avontuur achter het stuur in Hoogezand onvergetelijk te maken. Ons doel is om je met zelfvertrouwen en rijvaardigheid de weg op te sturen. Waarom zou je wachten? Start vandaag nog met dit spannende avontuur!

Het plannen van rijlessen is snel en gemakkelijk online te regelen. Daarnaast bieden we ook een theoriecursus aan. Met een slagingspercentage van meer dan 85% ben je bij ons in goede handen. Neem vandaag nog de stap en kies voor rijlessen bij de leukste rijschool in Hoogezand!

Echt een top instructeur, Rushan is zeer vriendelijk en relax. Hij kan wel streng zijn maar dat ik juist heel mooi want daardoor leer je het wel goed. Ben ik een keer geslaagd bij hem dus zeker een aanrader!

Sweder Daan

Geweldige lessen van Peter gehad. Door zijn anekdotes vloog de tijd voorbij! Maar ook belangrijk, de juiste handvaten gekregen om veilig te rijden en de manoeuvres te verrichten.

Pascal van de Weerd

Leuke en leerzame lessen gehad met beide Nicole en sharmila!

Sanne pijl

Dankzij de fijne lessen van Peter ben ik in 1x geslaagd!
Peter is een goede en gezellige instructeur die ervoor zorgt dat je goed voorbereid je examen in gaat.
Hij is erg geduldig en geeft prettige uitleg, waar je wat mee kan.
Nogmaals bedankt Peter!

Rozenn Hamon

Dankzij de fijne lessen van Sharmila in 1x geslaagd! Ze probeert je zo snel mogelijk alles zelf te laten doen en geeft fijne feedback tijdens het rijden, bedankt Sharmila!

Judith van der Linde

Dankzij Sharmila ben ik vandaag in 1x geslaagd voor mijn auto rijbewijs. Ze is duidelijk en direct waardoor je precies weet waar je aan moet werken en wat al goed gaat. Ook zorgt ze ervoor dat je goed voorbereid je examen in gaat en hangt er een fijne sfeer tijdens de lessen.

Dounia Mohamed
9.6
Beoordeling door 679 klanten
Bekijk onze klantbeoordelingen
Beoordeel ons
Aanbod
Partners
Rijschool City
Rijschool City is een van de weinige rijscholen in Groningen die een rijsimulator beschikbaar heeft voor de autorijlessen. In de virtuele auto kun je op je eigen tempo en zonder risico’s de eerste stappen zetten in je rijopleiding of juist je vertrouwen in je rijvaardigheid terugwinnen.
Contact

Bezoek adres (alleen op afspraak):
Koningsweg 17 B
9731 AN Groningen
T: 0882260222 
E: info@rijschoolcity.nl
Motor en bromfiets opstapadres:
Koningsweg 17 D, 9731 AN Groningen (alleen op afspraak)

menu-circlecross-circle