Proefles aanvragen

Rijschool in Hoogkerk

Kom rijlessen bij de leukste rijschool in Hoogkerk!
Rijschool City gaat jou helpen met het behalen van je rijbewijs. Zo kun jij zelfverzekerd en met plezier de weg op. Vraag vandaag je eerste proefles aan en ontdek zelf wat wij als rijschool in Hoogkerk jou te bieden hebben!
rijschool-paddepoel

Waarom kiezen voor Rijschool City als rijschool in Hoogkerk

Als rijschool in Hoogkerk voorzien wij je van alle benodigde faciliteiten, zodat jij moeiteloos richting je rijbewijs kunt werken.

Ervaren en professionele instructeurs

Onze instructeurs zijn niet alleen deskundig in lesgeven, maar hebben ook jarenlange rijervaring. Ze zijn geduldig, vriendelijk en uiterst gezellig. Hun toewijding is volledig gericht op het helpen om van jou een zelfverzekerde en veilige bestuurder te maken.

Op maat gemaakt leren
Iedere leerling is uniek. Daarom geloven wij in een op maat gemaakte benadering. We houden online jouw persoonlijke ontwikkeling bij, waarbij we kijken naar jouw sterke punten en verbeterpunten. Samen stellen we een leerplan op dat perfect bij jou past, zodat je snel en efficiënt vooruitgang boekt.

Flexibele lestijden
We begrijpen dat je niet altijd beschikbaar bent om lessen te volgen. Daarom bieden we flexibele lestijden die volledig aansluiten op jouw schema. Of je nu 's ochtends vroeg, overdag of 's avonds wilt lessen. Wij passen ons aan jou aan!

Moderne leermiddelen
Bij Rijschool City maken we gebruik van de nieuwste leermiddelen en technologieën om jou te ondersteunen bij het begrijpen van verkeersregels en verschillende scenario's op de weg. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om online te oefenen met DRI-VR, waarbij je met een virtual reality bril verschillende situaties kunt simuleren, waardoor je snel gevaarherkenning en verkeersinzicht ontwikkelt.

Veiligheid voorop
Veiligheid heeft bij ons altijd de hoogste prioriteit. Onze moderne lesvoertuigen zijn uitgerust met de nieuwste veiligheidsvoorzieningen. We leren je niet alleen hoe je moet rijden, maar ook hoe je defensief kunt rijden en potentiële gevaren op de weg kunt vermijden.

Betaalbare tarieven
Kwalitatief hoogwaardige rijlessen hoeven niet duur te zijn! Wij houden onze tarieven betaalbaar en bieden verschillende lespakketten aan die voldoen aan jouw behoeften.

All-in-one rijschool


Rijschool City is een ‘all-in-one’ rijschool in Hoogkerk. Dit betekent dat je voor de volgende rijbewijzen lessen kunt nemen:
• Autorijbewijs• Automaat rijbewijs
• Scooterrijbewijs• Motorrijbewijs• Aanhanger rijbewijs
Wij bieden veel verschillende rijlespakketten aan. Deze kun je bekijken hier op onze website.

Vraag vandaag een proefles aan bij de beste rijschool in Hoogkerk!

Begin vandaag nog met je avontuur achter het stuur en vraag een proefles aan bij de beste rijschool in Hoogkerk! Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, Rijschool City staat voor je klaar om jouw rij-reis in Hoogkerk onvergetelijk te maken. Ons doel is om jou zelfverzekerd en klaar voor de weg te laten voelen. Wacht niet langer en zet vandaag nog de eerste stap! 

Het plannen van rijlessen is snel en eenvoudig online mogelijk, en je kunt ook bij ons starten met een theorieopleiding.

Meer dan 85% slaagt in 1 keer!

Neem vandaag nog de beslissing en begin met rijlessen bij de beste rijschool in Hoogkerk!

Dankzij Sharmila heb ik mijn vertrouwen achter het stuur weer gevonden. Dankzij directe en vriendelijk instructies voelde ik mij weer zeker om te slagen. Enorm bedankt Sharmila en Rijschool City! Het was echt een fijne tijd samen

Calvin de Vink

Geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij Sharmila. Zij legde alles goed en stelde mij op mijn gemak. Ook wanneer het wat minder ging kwam ze met een oplossing. En duidelijke uitleg tijdens de rijlessen. Super rijschool!!

Bram Posthumus

Dankzij de fijne lessen van Peter ben ik in 1x geslaagd!
Peter is een goede en gezellige instructeur die ervoor zorgt dat je goed voorbereid je examen in gaat.
Hij is erg geduldig en geeft prettige uitleg, waar je wat mee kan.
Nogmaals bedankt Peter!

Rozenn Hamon

IN 1 KEER GESLAAGD! Wat ben ik rijschool City dankbaar, en in het bijzonder Peter. Peter, bedankt voor de leuke en leerzame lessen, het was altijd een mooi ritje vol humor maar ook duidelijke instructies ik voelde me altijd op mijn gemak.
Ik wil ook Sharmilla bedanken voor de lessen in het begin en Ersin voor de lessen als Peter op vakantie was. IK BEN ZO BLIJ !!!! 😀

Tjara Tualena

In 1 x geslaagd met alle dank aan Sharmila! Elke les als erg leerzaam ervaren, wanneer ik meer lessen nodig had kwam ze altijd met een oplossing voor mij om toch nog te kunnen lessen ondanks de drukke planning. Hoe ik eerst bang achter het stuur zat heeft zij mij geleerd om zelfverzekerd te rijden en nog veel meer. Een en al echt een goede ervaring gehad! Ook dank naar Harry en Ersin voor een paar enkele lessen. Toppers!!

Nikki Van der klei

Met veel plezier heb ik bij 3 instructeurs - Sharmila, Klaske en Rushan - autorijlessen gevolgd. City kenmerkt zich door een erg meedenkende houding, want toen ik bij de ene instructeur niet meer terecht kon, had ik al meteen een andere om verder te gaan. De instructeurs zijn heel ervaren en hebben snel door wat je aandachtspunten zijn, zodat je gericht daaraan kan werken. Als ik vastliep tijdens het rijden konden ze steeds met de juiste uitleg me toch laten snappen hoe de techniek of een bepaalde verkeerssituatie in elkaar zit. Daardoor ging ik heel ontspannen het examen in. Toppers!

Christiaan Brinkhuis
9.6
Beoordeling door 694 klanten
Bekijk onze klantbeoordelingen
Beoordeel ons
Aanbod
Partners
Rijschool City
Rijschool City is een van de weinige rijscholen in Groningen die een rijsimulator beschikbaar heeft voor de autorijlessen. In de virtuele auto kun je op je eigen tempo en zonder risico’s de eerste stappen zetten in je rijopleiding of juist je vertrouwen in je rijvaardigheid terugwinnen.
Contact

Bezoek adres (alleen op afspraak):
Koningsweg 17 B
9731 AN Groningen
T: 0882260222 
E: info@rijschoolcity.nl
Motor en bromfiets opstapadres:
Koningsweg 17 D, 9731 AN Groningen (alleen op afspraak)

menu-circlecross-circle