Proefles aanvragen

Rijschool in Hoogkerk

Kom rijlessen bij de leukste rijschool in Hoogkerk!
Rijschool City gaat jou helpen met het behalen van je rijbewijs. Zo kun jij zelfverzekerd en met plezier de weg op. Vraag vandaag je eerste proefles aan en ontdek zelf wat wij als rijschool in Hoogkerk jou te bieden hebben!
rijschool-paddepoel

Waarom kiezen voor Rijschool City als rijschool in Hoogkerk

Als rijschool in Hoogkerk voorzien wij je van alle benodigde faciliteiten, zodat jij moeiteloos richting je rijbewijs kunt werken.

Ervaren en professionele instructeurs

Onze instructeurs zijn niet alleen deskundig in lesgeven, maar hebben ook jarenlange rijervaring. Ze zijn geduldig, vriendelijk en uiterst gezellig. Hun toewijding is volledig gericht op het helpen om van jou een zelfverzekerde en veilige bestuurder te maken.

Op maat gemaakt leren
Iedere leerling is uniek. Daarom geloven wij in een op maat gemaakte benadering. We houden online jouw persoonlijke ontwikkeling bij, waarbij we kijken naar jouw sterke punten en verbeterpunten. Samen stellen we een leerplan op dat perfect bij jou past, zodat je snel en efficiënt vooruitgang boekt.

Flexibele lestijden
We begrijpen dat je niet altijd beschikbaar bent om lessen te volgen. Daarom bieden we flexibele lestijden die volledig aansluiten op jouw schema. Of je nu 's ochtends vroeg, overdag of 's avonds wilt lessen. Wij passen ons aan jou aan!

Moderne leermiddelen
Bij Rijschool City maken we gebruik van de nieuwste leermiddelen en technologieën om jou te ondersteunen bij het begrijpen van verkeersregels en verschillende scenario's op de weg. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om online te oefenen met DRI-VR, waarbij je met een virtual reality bril verschillende situaties kunt simuleren, waardoor je snel gevaarherkenning en verkeersinzicht ontwikkelt.

Veiligheid voorop
Veiligheid heeft bij ons altijd de hoogste prioriteit. Onze moderne lesvoertuigen zijn uitgerust met de nieuwste veiligheidsvoorzieningen. We leren je niet alleen hoe je moet rijden, maar ook hoe je defensief kunt rijden en potentiële gevaren op de weg kunt vermijden.

Betaalbare tarieven
Kwalitatief hoogwaardige rijlessen hoeven niet duur te zijn! Wij houden onze tarieven betaalbaar en bieden verschillende lespakketten aan die voldoen aan jouw behoeften.

All-in-one rijschool


Rijschool City is een ‘all-in-one’ rijschool in Hoogkerk. Dit betekent dat je voor de volgende rijbewijzen lessen kunt nemen:
• Autorijbewijs• Automaat rijbewijs
• Scooterrijbewijs• Motorrijbewijs• Aanhanger rijbewijs
Wij bieden veel verschillende rijlespakketten aan. Deze kun je bekijken hier op onze website.

Vraag vandaag een proefles aan bij de beste rijschool in Hoogkerk!

Begin vandaag nog met je avontuur achter het stuur en vraag een proefles aan bij de beste rijschool in Hoogkerk! Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, Rijschool City staat voor je klaar om jouw rij-reis in Hoogkerk onvergetelijk te maken. Ons doel is om jou zelfverzekerd en klaar voor de weg te laten voelen. Wacht niet langer en zet vandaag nog de eerste stap! 

Het plannen van rijlessen is snel en eenvoudig online mogelijk, en je kunt ook bij ons starten met een theorieopleiding.

Meer dan 85% slaagt in 1 keer!

Neem vandaag nog de beslissing en begin met rijlessen bij de beste rijschool in Hoogkerk!

Sharmila super bedankt voor de fijne rijlessen die ik heb gehad bij jouw
je had alles op en leuke goeie manier uitgelegd.
waardoor ik in 1x ben geslaagd

Daan Hoekstra

geslaagd dankzij rushan!!!!

Jaiya Obermeijer

Sharmilla super bedankt!! Dankzij de kans om extra te kunnen lessen heb ik in 1 keer mijn rijexamen gehaald. Verder altijd duidelijk gelest met goede feedback op wat beter kon. Helemaal top!

Pieter Verhagen

Na heel wat uitstellen door een minder fijne ervaring bij een andere rijschool, uiteindelijk toch weer het rijden opgepakt. Ik ben toen bij Nicole terecht gekomen en heb door haar een stuk meer zekerheid en vertrouwen in de auto kunnen krijgen. Ze wist altijd goed wat ik nodig had per les en ben hierdoor met veel zelfvertrouwen mijn herexamen in gegaan!
Heel erg bedankt voor alles Nicole!

Zenna van der Lubbe

Super fijne lessen gehad bij Sharmila, waardoor ik in 1 keer geslaagd ben. Sharmila legt alles super goed uit op een vriendelijke directe manier wat super fijn is! Zij heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven tijdens het rijden. Het waren erg gezellige en leuke lessen.
Dankjewel Sharmila!

Melissa Pronk

Yes, afgelopen week mijn motorrijbewijs gehaald. De lessen voor het AVD gedeelte van Dogan gehad en voor het AVB van Ersin. Ze hebben mij goed voorbereid op de examens en natuurlijk veel geleerd/ inzicht verkregen tijdens de lessen.
Via Google op de gok bij deze rijschool beland maar geen moment spijt gehad. Goeie instructeurs die er echt voor gaan om je te laten slagen en vertrouwen geven. Zeker klantvriendelijk, fijne gezellige sfeer op de rijschool. Je kunt met alle vragen terecht.
Echt hele positieve ervaring, als ik mijn andere rijbewijzen nog had moeten halen zou ik hier ook zeker heen gaan. Aanrader!!!

Vera Faber
9.6
Beoordeling door 707 klanten
Bekijk onze klantbeoordelingen
Beoordeel ons
Aanbod
Partners
Rijschool City
Rijschool City is een van de weinige rijscholen in Groningen die een rijsimulator beschikbaar heeft voor de autorijlessen. In de virtuele auto kun je op je eigen tempo en zonder risico’s de eerste stappen zetten in je rijopleiding of juist je vertrouwen in je rijvaardigheid terugwinnen.
Contact

Bezoek adres:
Lamsoor 2
9738 AL Groningen
T: 0882260222 
E: info@rijschoolcity.nl
Oefenterrein:
Fledderbosweg 1
9798TH Gammerwolde

menu-circlecross-circle