Proefles aanvragen

Rijschool in Leek

Ontdek de meest plezierige rijlessen in Leek bij Rijschool City!
Bij ons krijg je de beste begeleiding om je rijbewijs te halen, zodat je vol vertrouwen de weg op kunt. Vraag nu je eerste proefles aan en ervaar zelf wat onze rijschool in Leek te bieden heeft!
rijschool-paddepoel

Waarom kiezen voor Rijschool City als rijschool in Leek

Bij Rijschool City in Leek bieden we alle faciliteiten die je nodig hebt om vlot naar je rijbewijs toe te werken.

Deskundige en ervaren instructeurs
Onze instructeurs zijn niet alleen professionals in lesgeven, maar hebben ook jarenlange rijervaring. Ze zijn geduldig, vriendelijk en altijd in voor een gezellig praatje. Hun toewijding is volledig gericht op het helpen van jou om een zelfverzekerde en veilige bestuurder te worden.

Persoonlijke benadering
Iedere leerling is uniek, daarom geloven wij in een persoonlijke aanpak. We houden online jouw voortgang bij en kijken naar jouw sterke punten en verbeterpunten. Samen stellen we een leerplan op dat perfect bij jou past, zodat je snel vooruitgang boekt.

Flexibele lestijden

We begrijpen dat je niet altijd op vaste tijden kunt lessen. Daarom bieden we flexibele lestijden die aansluiten op jouw schema, of je nu 's ochtends vroeg, overdag of 's avonds wilt lessen. Bij ons past het lesrooster zich aan jou aan!

Gebruik van moderne leermiddelen
Bij Rijschool City maken we gebruik van de nieuwste leermiddelen en technologieën om jou te ondersteunen bij het begrijpen van verkeersregels en verschillende verkeerssituaties. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om online te oefenen met rijscenario's, waardoor je snel verkeersinzicht ontwikkelt.

Veiligheid voorop
Veiligheid staat bij ons altijd op de eerste plaats. Onze lesvoertuigen zijn uitgerust met de nieuwste veiligheidsvoorzieningen. We leren je niet alleen hoe je moet rijden, maar ook hoe je defensief kunt rijden en potentiële gevaren op de weg kunt vermijden.

Betaalbare tarieven
Kwalitatief hoogwaardige rijlessen hoeven niet duur te zijn! Wij hanteren betaalbare tarieven en bieden verschillende lespakketten aan die aan jouw behoeften voldoen.

Compleet aanbod
Rijschool City is een all-in-one rijschool in Leek. Je kunt bij ons terecht voor diverse rijbewijzen, zoals het autorijbewijs, automaat rijbewijs, scooterrijbewijs, motorrijbewijs en aanhanger rijbewijs. Bekijk onze rijlespakketten op onze website!

All-in-one rijschool


Rijschool City is een ‘all-in-one’ rijschool in Leek. Dit betekent dat je voor de volgende rijbewijzen lessen kunt nemen:
• Autorijbewijs• Automaat rijbewijs
• Scooterrijbewijs• Motorrijbewijs• Aanhanger rijbewijs
Wij bieden veel verschillende rijlespakketten aan. Deze kun je bekijken hier op onze website.

Neem vandaag nog een proefles bij de beste rijschool in Leek!

Begin vandaag nog met je rijavontuur en vraag een proefles aan bij Rijschool City in Leek! Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, wij staan voor je klaar om jouw rij-reis onvergetelijk te maken. Wacht niet langer en zet vandaag nog de eerste stap richting jouw rijbewijs! Je kunt eenvoudig online rijlessen plannen, en we bieden ook theorieopleidingen aan.

Meer dan 85% van onze leerlingen slaagt in één keer.

Maak vandaag nog de beslissing en kies voor rijlessen bij de beste rijschool in Leek!

Sharmila super bedankt voor de fijne rijlessen die ik heb gehad bij jouw
je had alles op en leuke goeie manier uitgelegd.
waardoor ik in 1x ben geslaagd

Daan Hoekstra

geslaagd dankzij rushan!!!!

Jaiya Obermeijer

Sharmilla super bedankt!! Dankzij de kans om extra te kunnen lessen heb ik in 1 keer mijn rijexamen gehaald. Verder altijd duidelijk gelest met goede feedback op wat beter kon. Helemaal top!

Pieter Verhagen

Na heel wat uitstellen door een minder fijne ervaring bij een andere rijschool, uiteindelijk toch weer het rijden opgepakt. Ik ben toen bij Nicole terecht gekomen en heb door haar een stuk meer zekerheid en vertrouwen in de auto kunnen krijgen. Ze wist altijd goed wat ik nodig had per les en ben hierdoor met veel zelfvertrouwen mijn herexamen in gegaan!
Heel erg bedankt voor alles Nicole!

Zenna van der Lubbe

Super fijne lessen gehad bij Sharmila, waardoor ik in 1 keer geslaagd ben. Sharmila legt alles super goed uit op een vriendelijke directe manier wat super fijn is! Zij heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven tijdens het rijden. Het waren erg gezellige en leuke lessen.
Dankjewel Sharmila!

Melissa Pronk

Yes, afgelopen week mijn motorrijbewijs gehaald. De lessen voor het AVD gedeelte van Dogan gehad en voor het AVB van Ersin. Ze hebben mij goed voorbereid op de examens en natuurlijk veel geleerd/ inzicht verkregen tijdens de lessen.
Via Google op de gok bij deze rijschool beland maar geen moment spijt gehad. Goeie instructeurs die er echt voor gaan om je te laten slagen en vertrouwen geven. Zeker klantvriendelijk, fijne gezellige sfeer op de rijschool. Je kunt met alle vragen terecht.
Echt hele positieve ervaring, als ik mijn andere rijbewijzen nog had moeten halen zou ik hier ook zeker heen gaan. Aanrader!!!

Vera Faber
9.6
Beoordeling door 707 klanten
Bekijk onze klantbeoordelingen
Beoordeel ons
Aanbod
Partners
Rijschool City
Rijschool City is een van de weinige rijscholen in Groningen die een rijsimulator beschikbaar heeft voor de autorijlessen. In de virtuele auto kun je op je eigen tempo en zonder risico’s de eerste stappen zetten in je rijopleiding of juist je vertrouwen in je rijvaardigheid terugwinnen.
Contact

Bezoek adres:
Lamsoor 2
9738 AL Groningen
T: 0882260222 
E: info@rijschoolcity.nl
Oefenterrein:
Fledderbosweg 1
9798TH Gammerwolde

menu-circlecross-circle