Proefles aanvragen

Rijschool in Paddepoel

Rijlessen volgen bij dé leukste rijschool in Paddepoel? 
Rijschool City staat voor je klaar! We begrijpen dat het behalen van je rijbewijs een belangrijke mijlpaal is. Daarom zijn wij er om je te begeleiden tijdens elke stap van je reis. Zo kun jij zelfverzekerd en met plezier de weg op! Vraag vandaag nog een proefles aan en ervaar zelf wat wij als rijschool in Paddepoel jou kunnen bieden!
rijschool-paddepoel

Waarom kiezen voor Rijschool City als rijschool in Paddepoel

Als rijschool in Paddepoel bieden wij je alle nodige faciliteiten, zodat jij soepel naar je rijbewijs toe kunt werken.

Professionele en ervaren instructeurs
Onze instructeurs zijn niet alleen experts in het lesgeven. Ze hebben natuurlijk zelf jarenlange ervaring op de weg. Ze zijn geduldig, vriendelijk en erg gezellig! Bovendien zijn ze volledig toegewijd om jou te helpen een zelfverzekerde en veilige bestuurder te maken.

Flexibele lessen
Wij begrijpen dat je niet altijd tijd hebt om te lessen. Daarom bieden wij flexibele lesuren die volledig aansluiten op jouw schema. Of je nu ’s ochtends vroeg, overdag of in de avond wilt lessen. Wij passen ons aan jou aan!

Op maat gemaakt leren
Iedere leerling is anders. Daarom geloven wij in een op maat gemaakte benadering. Wij houden online jouw persoonlijke ontwikkeling bij. Hier kijken we naar jouw sterke punten en werkpunten. Samen maken we een leerplan dat perfect bij jou past, zodat je snel en efficiënt grote stappen kunt maken!

Moderne leermiddelen
Bij Rijschool City maken we gebruik van de nieuwste leermiddelen en technologieën om jou te ondersteunen bij het begrijpen van verkeersregels en diverse scenario’s op de weg. Bovendien bieden we de optie om online te oefenen met DRI-VR, waarbij je door middel van een virtual reality bril verschillende situaties simuleren. Zo ontwikkel je snel je gevaarherkenning en verkeersinzicht!

Veiligheid voor alles
Veiligheid staat bij ons te allen tijde voorop. Onze moderne lesvoertuigen zijn uitgerust met de nieuwste veiligheidsvoorzieningen. We leren je niet alleen hoe je moet rijden, maar ook hoe je defensief kunt rijden en potentiële gevaren op de weg kunt vermijden.

Betaalbare tarieven
Kwalitatief hoogwaardige rijlessen hoeven niet de bank de te breken! Wij houden onze tarieven betaalbaar en we bieden als rijschool in Paddepoel verschillende lespakketten aan om aan jouw behoeften te voldoen.

Een all-in-one rijschool


Rijschool City is een ‘all-in-one’ rijschool in Paddepoel. Dit betekent dat je voor de volgende rijbewijzen lessen kunt nemen:
• Autorijbewijs• Automaat rijbewijs
• Scooterrijbewijs• Motorrijbewijs• Aanhanger rijbewijs
Wij bieden veel verschillende rijlespakketten aan. Deze kun je bekijken hier op onze website.

Vraag vandaag nog een proefles aan bij de beste rijschool in Paddepoel!

Of je nu een complete beginner bent of al wat ervaring hebt, Rijschool City staat voor je klaar om jouw rij-reis in Paddepoel onvergetelijk te maken. Ons doel is om jou zelfverzekerd en klaar voor de weg te laten voelen. Wacht niet langer, begin vandaag nog met je avontuur achter het stuur!

Het inplannen van de rijlessen kan heel snel en eenvoudig online! Daarnaast kun je bij ons starten met een theorie opleiding.

Meer dan 85% slaagt in 1 keer!

Zet vandaag de stap en kom rijlessen bij de beste rijschool in Paddepoel!

Sharmila super bedankt voor de fijne rijlessen die ik heb gehad bij jouw
je had alles op en leuke goeie manier uitgelegd.
waardoor ik in 1x ben geslaagd

Daan Hoekstra

geslaagd dankzij rushan!!!!

Jaiya Obermeijer

Sharmilla super bedankt!! Dankzij de kans om extra te kunnen lessen heb ik in 1 keer mijn rijexamen gehaald. Verder altijd duidelijk gelest met goede feedback op wat beter kon. Helemaal top!

Pieter Verhagen

Na heel wat uitstellen door een minder fijne ervaring bij een andere rijschool, uiteindelijk toch weer het rijden opgepakt. Ik ben toen bij Nicole terecht gekomen en heb door haar een stuk meer zekerheid en vertrouwen in de auto kunnen krijgen. Ze wist altijd goed wat ik nodig had per les en ben hierdoor met veel zelfvertrouwen mijn herexamen in gegaan!
Heel erg bedankt voor alles Nicole!

Zenna van der Lubbe

Super fijne lessen gehad bij Sharmila, waardoor ik in 1 keer geslaagd ben. Sharmila legt alles super goed uit op een vriendelijke directe manier wat super fijn is! Zij heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven tijdens het rijden. Het waren erg gezellige en leuke lessen.
Dankjewel Sharmila!

Melissa Pronk

Yes, afgelopen week mijn motorrijbewijs gehaald. De lessen voor het AVD gedeelte van Dogan gehad en voor het AVB van Ersin. Ze hebben mij goed voorbereid op de examens en natuurlijk veel geleerd/ inzicht verkregen tijdens de lessen.
Via Google op de gok bij deze rijschool beland maar geen moment spijt gehad. Goeie instructeurs die er echt voor gaan om je te laten slagen en vertrouwen geven. Zeker klantvriendelijk, fijne gezellige sfeer op de rijschool. Je kunt met alle vragen terecht.
Echt hele positieve ervaring, als ik mijn andere rijbewijzen nog had moeten halen zou ik hier ook zeker heen gaan. Aanrader!!!

Vera Faber
9.6
Beoordeling door 707 klanten
Bekijk onze klantbeoordelingen
Beoordeel ons
Aanbod
Partners
Rijschool City
Rijschool City is een van de weinige rijscholen in Groningen die een rijsimulator beschikbaar heeft voor de autorijlessen. In de virtuele auto kun je op je eigen tempo en zonder risico’s de eerste stappen zetten in je rijopleiding of juist je vertrouwen in je rijvaardigheid terugwinnen.
Contact

Bezoek adres:
Lamsoor 2
9738 AL Groningen
T: 0882260222 
E: info@rijschoolcity.nl
Oefenterrein:
Fledderbosweg 1
9798TH Gammerwolde

menu-circlecross-circle