Proefles aanvragen

Rijschool in Vinkhuizen

Op zoek naar een rijschool? Vinkhuizen en omgeving komt naar Rijschool City!
Wij snappen dat het behalen van je rijbewijs een bijzondere mijlpaal is. Daarom staan we klaar om je gedurende elke fase van dit avontuur te begeleiden. Stap vol zelfvertrouwen en plezier de weg op met de kennis en vaardigheden die je bij ons opdoet. Waar wacht je nog op? Vraag vandaag nog een proefles aan en ontdek zelf wat Rijschool City in Vinkhuizen te bieden heeft!
rijschool-paddepoel

Waarom Rijschool City de beste keuze is in Vinkhuizen

Als toonaangevende rijschool in Vinkhuizen voorzien wij je van alle nodige middelen om soepel richting je rijbewijs te bewegen.

Professionele en ervaren rij instructeurs
Onze instructeurs zijn niet alleen deskundig in lesgeven, maar hebben ook uitgebreide ervaring op de weg. Met geduld, vriendelijkheid en een gezellige instelling zorgen ze ervoor dat jij met plezier een zelfverzekerde en veilige bestuurder wordt.

Flexibel lesrooster
We begrijpen dat je druk kunt zijn. Daarom bieden wij flexibele lesuren die perfect passen bij jouw agenda. Of je nu 's ochtends vroeg, overdag of 's avonds wilt lessen, wij passen ons aan jou aan!

Persoonlijke benadering
Bij Rijschool City geloven we in maatwerk. Via online tracking houden we jouw individuele vorderingen bij. Hierdoor kunnen we je sterke punten benadrukken en aan je zwakke punten werken. Samen creëren we een leertraject dat optimaal bij jou past, zodat je snel en doelmatig vooruitgang boekt.

Moderne leermethoden
Onze leermethoden zijn eigentijds en voorzien van de nieuwste technologieën om je te ondersteunen bij het begrijpen van verkeersregels en diverse verkeerssituaties. Bovendien kun je ervoor kiezen om online te oefenen met DRI-VR, waardoor je met behulp van een virtual reality-bril verschillende scenario's kunt simuleren. Zo ontwikkel je snel inzicht in gevaarherkenning en verkeersgedrag.

Veiligheid voorop
Veiligheid staat bij ons bovenaan. Onze moderne lesauto's zijn uitgerust met de laatste veiligheidsvoorzieningen. We leren je niet enkel hoe je moet rijden, maar ook defensief rijden en het vermijden van potentiële gevaren.

Betaalbare tarieven
Kwalitatieve rijlessen hoeven niet duur te zijn. Onze tarieven zijn betaalbaar en als rijschool in Vinkhuizen bieden we diverse lespakketten aan die aan jouw behoeften voldoen.

Een complete rijschool


Rijschool City is jouw one-stop rijschool in Vinkhuizen. Bij ons kun je terecht voor diverse rijbewijzen, waaronder:
• Autorijbewijs• Automaat rijbewijs
• Scooterrijbewijs• Motorrijbewijs• Aanhanger rijbewijs
We hebben een breed scala aan rijlespakketten beschikbaar, die je kunt bekijken op onze website.

Begin met een proefles bij de beste rijschool in Vinkhuizen!

Of je nu een totale beginner bent of al wat ervaring hebt, Rijschool City staat voor je klaar om jouw reis naar het rijden in Vinkhuizen onvergetelijk te maken. Ons doel is om jou vol zelfvertrouwen en rijvaardig de weg op te laten gaan. Waarom zou je wachten? Start vandaag nog met dit avontuur achter het stuur!

Het plannen van rijlessen is snel en gemakkelijk online te regelen. Bovendien kun je bij ons ook starten met een theoriecursus.

Met een slagingspercentage van meer dan 85% ben je bij ons in goede handen. Neem vandaag nog de stap en kies voor rijlessen bij de beste rijschool in Vinkhuizen!

Echt een top instructeur, Rushan is zeer vriendelijk en relax. Hij kan wel streng zijn maar dat ik juist heel mooi want daardoor leer je het wel goed. Ben ik een keer geslaagd bij hem dus zeker een aanrader!

Sweder Daan

Geweldige lessen van Peter gehad. Door zijn anekdotes vloog de tijd voorbij! Maar ook belangrijk, de juiste handvaten gekregen om veilig te rijden en de manoeuvres te verrichten.

Pascal van de Weerd

Leuke en leerzame lessen gehad met beide Nicole en sharmila!

Sanne pijl

Dankzij de fijne lessen van Peter ben ik in 1x geslaagd!
Peter is een goede en gezellige instructeur die ervoor zorgt dat je goed voorbereid je examen in gaat.
Hij is erg geduldig en geeft prettige uitleg, waar je wat mee kan.
Nogmaals bedankt Peter!

Rozenn Hamon

Dankzij de fijne lessen van Sharmila in 1x geslaagd! Ze probeert je zo snel mogelijk alles zelf te laten doen en geeft fijne feedback tijdens het rijden, bedankt Sharmila!

Judith van der Linde

Dankzij Sharmila ben ik vandaag in 1x geslaagd voor mijn auto rijbewijs. Ze is duidelijk en direct waardoor je precies weet waar je aan moet werken en wat al goed gaat. Ook zorgt ze ervoor dat je goed voorbereid je examen in gaat en hangt er een fijne sfeer tijdens de lessen.

Dounia Mohamed
9.6
Beoordeling door 679 klanten
Bekijk onze klantbeoordelingen
Beoordeel ons
Aanbod
Partners
Rijschool City
Rijschool City is een van de weinige rijscholen in Groningen die een rijsimulator beschikbaar heeft voor de autorijlessen. In de virtuele auto kun je op je eigen tempo en zonder risico’s de eerste stappen zetten in je rijopleiding of juist je vertrouwen in je rijvaardigheid terugwinnen.
Contact

Bezoek adres (alleen op afspraak):
Koningsweg 17 B
9731 AN Groningen
T: 0882260222 
E: info@rijschoolcity.nl
Motor en bromfiets opstapadres:
Koningsweg 17 D, 9731 AN Groningen (alleen op afspraak)

menu-circlecross-circle