Proefles aanvragen

Rijschool in Vinkhuizen

Op zoek naar een rijschool? Vinkhuizen en omgeving komt naar Rijschool City!
Wij snappen dat het behalen van je rijbewijs een bijzondere mijlpaal is. Daarom staan we klaar om je gedurende elke fase van dit avontuur te begeleiden. Stap vol zelfvertrouwen en plezier de weg op met de kennis en vaardigheden die je bij ons opdoet. Waar wacht je nog op? Vraag vandaag nog een proefles aan en ontdek zelf wat Rijschool City in Vinkhuizen te bieden heeft!
rijschool-paddepoel

Waarom Rijschool City de beste keuze is in Vinkhuizen

Als toonaangevende rijschool in Vinkhuizen voorzien wij je van alle nodige middelen om soepel richting je rijbewijs te bewegen.

Professionele en ervaren rij instructeurs
Onze instructeurs zijn niet alleen deskundig in lesgeven, maar hebben ook uitgebreide ervaring op de weg. Met geduld, vriendelijkheid en een gezellige instelling zorgen ze ervoor dat jij met plezier een zelfverzekerde en veilige bestuurder wordt.

Flexibel lesrooster
We begrijpen dat je druk kunt zijn. Daarom bieden wij flexibele lesuren die perfect passen bij jouw agenda. Of je nu 's ochtends vroeg, overdag of 's avonds wilt lessen, wij passen ons aan jou aan!

Persoonlijke benadering
Bij Rijschool City geloven we in maatwerk. Via online tracking houden we jouw individuele vorderingen bij. Hierdoor kunnen we je sterke punten benadrukken en aan je zwakke punten werken. Samen creëren we een leertraject dat optimaal bij jou past, zodat je snel en doelmatig vooruitgang boekt.

Moderne leermethoden
Onze leermethoden zijn eigentijds en voorzien van de nieuwste technologieën om je te ondersteunen bij het begrijpen van verkeersregels en diverse verkeerssituaties. Bovendien kun je ervoor kiezen om online te oefenen met DRI-VR, waardoor je met behulp van een virtual reality-bril verschillende scenario's kunt simuleren. Zo ontwikkel je snel inzicht in gevaarherkenning en verkeersgedrag.

Veiligheid voorop
Veiligheid staat bij ons bovenaan. Onze moderne lesauto's zijn uitgerust met de laatste veiligheidsvoorzieningen. We leren je niet enkel hoe je moet rijden, maar ook defensief rijden en het vermijden van potentiële gevaren.

Betaalbare tarieven
Kwalitatieve rijlessen hoeven niet duur te zijn. Onze tarieven zijn betaalbaar en als rijschool in Vinkhuizen bieden we diverse lespakketten aan die aan jouw behoeften voldoen.

Een complete rijschool


Rijschool City is jouw one-stop rijschool in Vinkhuizen. Bij ons kun je terecht voor diverse rijbewijzen, waaronder:
• Autorijbewijs• Automaat rijbewijs
• Scooterrijbewijs• Motorrijbewijs• Aanhanger rijbewijs
We hebben een breed scala aan rijlespakketten beschikbaar, die je kunt bekijken op onze website.

Begin met een proefles bij de beste rijschool in Vinkhuizen!

Of je nu een totale beginner bent of al wat ervaring hebt, Rijschool City staat voor je klaar om jouw reis naar het rijden in Vinkhuizen onvergetelijk te maken. Ons doel is om jou vol zelfvertrouwen en rijvaardig de weg op te laten gaan. Waarom zou je wachten? Start vandaag nog met dit avontuur achter het stuur!

Het plannen van rijlessen is snel en gemakkelijk online te regelen. Bovendien kun je bij ons ook starten met een theoriecursus.

Met een slagingspercentage van meer dan 85% ben je bij ons in goede handen. Neem vandaag nog de stap en kies voor rijlessen bij de beste rijschool in Vinkhuizen!

Super fijne lessen gehad bij Sharmila, waardoor ik in 1 keer geslaagd ben. Sharmila legt alles super goed uit op een vriendelijke directe manier wat super fijn is! Zij heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven tijdens het rijden. Het waren erg gezellige en leuke lessen.
Dankjewel Sharmila!

Melissa Pronk

Yes, afgelopen week mijn motorrijbewijs gehaald. De lessen voor het AVD gedeelte van Dogan gehad en voor het AVB van Ersin. Ze hebben mij goed voorbereid op de examens en natuurlijk veel geleerd/ inzicht verkregen tijdens de lessen.
Via Google op de gok bij deze rijschool beland maar geen moment spijt gehad. Goeie instructeurs die er echt voor gaan om je te laten slagen en vertrouwen geven. Zeker klantvriendelijk, fijne gezellige sfeer op de rijschool. Je kunt met alle vragen terecht.
Echt hele positieve ervaring, als ik mijn andere rijbewijzen nog had moeten halen zou ik hier ook zeker heen gaan. Aanrader!!!

Vera Faber

Fantastisch rijschool! Super dankbaar voor de gezellige en leuke lessen die ik mee maakte met sharmila! Door haar ben ik in 1 keer geslaagd! Rijschool heeft goeie communicatie en ze denken met je mee. Ook een examen route gereden met rushan een collega van sharmila! Super handig dat de rijschool dit voor min wou doen! Heel erg bedankt voor alles 🙂

Dunya Steen

Super fijne lessen gehad bij Sharmila, ze geeft duidelijke uitleg en zegt waar het op staat. Ze heeft mij goed voorbereid op het examen en ook in 1x geslaagd. Het waren hele leuke en gezellige lessen!
Dankjewel Sharmilla.

Marsha Wijkstra

Fantastische rijschool ontzettend goed geholpen door Peter. Ik merkte dat hij erg veel werkervaring heeft. Waardoor de rijlessen van topkwaliteit zijn. Zeker een aanrader!

Sebastiaan Tuininga

Super dankbaar voor de leuke lessen van Peter.
Ik ben altijd erg onzeker maar Peter leerde me dat ik het wel kan en vertrouwen in mezelf moest hebben !
Voor vragen kon ik altijd bij hem terecht zelf in het weekend 🙂
Peter staat altijd in voor een lolletje ik ben jou voor eeuwig dankbaar .
Ook een paar lessen van Ersin gehad en die waren ook super hele leuke vent .
Ik raad deze rijschool zeker aan♡

Kim de jong
9.6
Beoordeling door 703 klanten
Bekijk onze klantbeoordelingen
Beoordeel ons
Aanbod
Partners
Rijschool City
Rijschool City is een van de weinige rijscholen in Groningen die een rijsimulator beschikbaar heeft voor de autorijlessen. In de virtuele auto kun je op je eigen tempo en zonder risico’s de eerste stappen zetten in je rijopleiding of juist je vertrouwen in je rijvaardigheid terugwinnen.
Contact

Bezoek adres:
Lamsoor 2
9738 AL Groningen
T: 0882260222 
E: info@rijschoolcity.nl
Oefenterrein:
Fledderbosweg 1
9798TH Gammerwolde

menu-circlecross-circle