Proefles aanvragen

Rijschool in Winsum

Wil je leren autorijden in Winsum?
Bij Rijschool City staan we voor je klaar om je te begeleiden naar het behalen van je rijbewijs, zodat je met vertrouwen en plezier de weg op kunt. Vraag vandaag nog je eerste proefles aan en ontdek zelf wat Rijschool City in Winsum voor jou kan betekenen!
rijschool-paddepoel

Waarom kiezen voor Rijschool City in Winsum?

Als rijschool in Winsum garanderen we dat je alle nodige ondersteuning krijgt om soepel naar je rijbewijs toe te werken.

Professionele instructeurs met ervaring
Onze instructeurs zijn niet alleen professioneel, maar hebben ook een schat aan ervaring op de weg. Ze zijn geduldig, vriendelijk en altijd bereid om je te helpen. Hun prioriteit is om jou te helpen een zelfverzekerde en veilige bestuurder te worden.

Individueel afgestemd lesplan

Bij Rijschool City geloven we in maatwerk, omdat we begrijpen dat elke leerling uniek is. We houden je voortgang bij en stellen samen met jou een leerplan op dat perfect aansluit bij jouw behoeften en niveau, zodat je snel vooruitgang boekt.

Flexibele lestijden

We begrijpen dat je een druk leven hebt, daarom bieden we flexibele lestijden aan die passen bij jouw schema, of je nu 's ochtends vroeg, overdag of 's avonds wilt lessen. Bij Rijschool City passen we ons aan jou aan!

Gebruik van moderne leermiddelen
We maken gebruik van de nieuwste leermiddelen en technologieën om je te helpen bij het begrijpen van verkeersregels en verschillende verkeerssituaties. Ook bieden we de mogelijkheid om online te oefenen met DRI-VR, waarmee je gevaarherkenning en verkeersinzicht ontwikkelt door middel van virtual reality.

Veiligheid boven alles
Veiligheid staat bij ons voorop. Onze lesvoertuigen zijn uitgerust met de nieuwste veiligheidsvoorzieningen en we leren je niet alleen hoe je moet rijden, maar ook hoe je defensief kunt rijden en potentiële gevaren kunt vermijden.

Betaalbare tarieven
Bij Rijschool City hanteren we betaalbare tarieven en bieden we verschillende lespakketten aan die aansluiten bij jouw wensen en budget.

Compleet aanbod aan rijbewijzen

Rijschool City is een all-in-one rijschool in Winsum, waar je terecht kunt voor verschillende soorten rijbewijzen, waaronder het autorijbewijs, automaat rijbewijs, scooterrijbewijs, motorrijbewijs en aanhanger rijbewijs. We bieden diverse rijlespakketten aan die je kunt bekijken op onze website.

All-in-one rijschool


Rijschool City is een complete rijschool in Winsum, waar je terecht kunt voor verschillende rijbewijzen:
• Autorijbewijs• Automaat rijbewijs
• Scooterrijbewijs• Motorrijbewijs• Aanhanger rijbewijs
Wij bieden veel verschillende rijlespakketten aan. Deze kun je bekijken hier op onze website.

Vraag vandaag een proefles aan bij de leukste rijschool in Winsum!

Begin vandaag nog aan jouw rijavontuur en kom rijlessen bij de leukste rijschool in Winsum. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, Rijschool City staat voor je klaar om jouw rijervaring in Winsum onvergetelijk te maken. Wacht niet langer en zet vandaag nog de eerste stap! Het plannen van rijlessen is eenvoudig en snel online mogelijk, en je kunt ook bij ons starten met een theorieopleiding.

Bij Rijschool City slaagt meer dan 85% in één keer.


Wacht niet langer en kies voor rijlessen bij de beste rijschool in Winsum!

Sharmila super bedankt voor de fijne rijlessen die ik heb gehad bij jouw
je had alles op en leuke goeie manier uitgelegd.
waardoor ik in 1x ben geslaagd

Daan Hoekstra

geslaagd dankzij rushan!!!!

Jaiya Obermeijer

Sharmilla super bedankt!! Dankzij de kans om extra te kunnen lessen heb ik in 1 keer mijn rijexamen gehaald. Verder altijd duidelijk gelest met goede feedback op wat beter kon. Helemaal top!

Pieter Verhagen

Na heel wat uitstellen door een minder fijne ervaring bij een andere rijschool, uiteindelijk toch weer het rijden opgepakt. Ik ben toen bij Nicole terecht gekomen en heb door haar een stuk meer zekerheid en vertrouwen in de auto kunnen krijgen. Ze wist altijd goed wat ik nodig had per les en ben hierdoor met veel zelfvertrouwen mijn herexamen in gegaan!
Heel erg bedankt voor alles Nicole!

Zenna van der Lubbe

Super fijne lessen gehad bij Sharmila, waardoor ik in 1 keer geslaagd ben. Sharmila legt alles super goed uit op een vriendelijke directe manier wat super fijn is! Zij heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven tijdens het rijden. Het waren erg gezellige en leuke lessen.
Dankjewel Sharmila!

Melissa Pronk

Yes, afgelopen week mijn motorrijbewijs gehaald. De lessen voor het AVD gedeelte van Dogan gehad en voor het AVB van Ersin. Ze hebben mij goed voorbereid op de examens en natuurlijk veel geleerd/ inzicht verkregen tijdens de lessen.
Via Google op de gok bij deze rijschool beland maar geen moment spijt gehad. Goeie instructeurs die er echt voor gaan om je te laten slagen en vertrouwen geven. Zeker klantvriendelijk, fijne gezellige sfeer op de rijschool. Je kunt met alle vragen terecht.
Echt hele positieve ervaring, als ik mijn andere rijbewijzen nog had moeten halen zou ik hier ook zeker heen gaan. Aanrader!!!

Vera Faber
9.6
Beoordeling door 707 klanten
Bekijk onze klantbeoordelingen
Beoordeel ons
Aanbod
Partners
Rijschool City
Rijschool City is een van de weinige rijscholen in Groningen die een rijsimulator beschikbaar heeft voor de autorijlessen. In de virtuele auto kun je op je eigen tempo en zonder risico’s de eerste stappen zetten in je rijopleiding of juist je vertrouwen in je rijvaardigheid terugwinnen.
Contact

Bezoek adres:
Lamsoor 2
9738 AL Groningen
T: 0882260222 
E: info@rijschoolcity.nl
Oefenterrein:
Fledderbosweg 1
9798TH Gammerwolde

menu-circlecross-circle