Proefles aanvragen

Rijschool in Zuidhorn

Kom rijlessen bij de leukste rijschool nabij Zuidhorn! 

Bij ons krijg je de beste begeleiding om je rijbewijs te behalen, zodat je met vertrouwen de weg op kunt. Vraag nu je eerste proefles aan en ontdek zelf wat Rijschool City in Zuidhorn te bieden heeft!
rijschool-paddepoel

Waarom kiezen voor Rijschool City als rijschool in Zuidhorn?

Bij Rijschool City in Zuidhorn bieden we alle voorzieningen die je nodig hebt om soepel naar je rijbewijs toe te werken.

Deskundige en ervaren instructeurs
Onze instructeurs zijn niet alleen professionals in lesgeven, maar hebben ook uitgebreide ervaring op de weg. Ze zijn geduldig, vriendelijk en altijd bereid voor een praatje. Hun toewijding ligt bij het helpen van jou om een zelfverzekerde en veilige bestuurder te worden.

Persoonlijke benadering
Elke leerling is uniek, daarom geloven wij in een op maat gemaakte aanpak. We houden je voortgang online bij en analyseren je sterke en zwakke punten. Samen stellen we een leerplan op dat perfect aansluit bij jouw behoeften, zodat je snel vooruitgang boekt.

Flexibele lestijden
We begrijpen dat vaste lestijden niet altijd passen in je schema. Daarom bieden we flexibele lestijden aan die aansluiten op jouw beschikbaarheid, of je nu 's ochtends vroeg, overdag of 's avonds wilt lessen. Bij ons past het lesrooster zich aan jou aan!

Gebruik van moderne leermiddelen

Bij Rijschool City maken we gebruik van de nieuwste leermiddelen en technologieën om je te ondersteunen bij het begrijpen van verkeersregels en diverse verkeerssituaties. Daarnaast bieden we online oefenmogelijkheden met rijscenario's, waardoor je snel verkeersinzicht ontwikkelt.

Veiligheid voorop

Veiligheid staat bij ons altijd op de eerste plaats. Onze lesvoertuigen zijn uitgerust met de nieuwste veiligheidsvoorzieningen. We leren je niet alleen hoe je moet rijden, maar ook hoe je defensief kunt rijden en potentieel gevaarlijke situaties kunt vermijden.

Betaalbare tarieven
Kwalitatief hoogwaardige rijopleidingen hoeven niet duur te zijn! Wij hanteren betaalbare tarieven en bieden verschillende lespakketten aan die aansluiten bij jouw budget en behoeften.

Compleet aanbod
Rijschool City is een allround rijschool in Zuidhorn. Bij ons kun je terecht voor diverse rijbewijzen, zoals het autorijbewijs, automaat rijbewijs, scooterrijbewijs, motorrijbewijs en aanhanger rijbewijs. Bekijk onze diverse rijlespakketten op onze website!

All-in-one rijschool


Rijschool City is een ‘all-in-one’ rijschool in Zuidhorn. Dit betekent dat je voor de volgende rijbewijzen lessen kunt nemen:
• Autorijbewijs• Automaat rijbewijs
• Scooterrijbewijs• Motorrijbewijs• Aanhanger rijbewijs
Wij bieden veel verschillende rijlespakketten aan. Deze kun je bekijken hier op onze website.

Kom lessen bij de leukste rijschool nabij Zuidhorn!

Begin vandaag nog aan jouw rijavontuur en vraag een proefles aan bij Rijschool City in Zuidhorn! Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, wij staan voor je klaar om jouw rijtraject onvergetelijk te maken. Wacht niet langer en zet vandaag nog de eerste stap richting jouw rijbewijs! Je kunt eenvoudig online rijlessen plannen, en we bieden ook theorieopleidingen aan.

Meer dan 85% van onze leerlingen slaagt in één keer.

Maak vandaag nog de beslissing en kies voor rijlessen bij de beste rijschool in Zuidhorn!

Sharmila super bedankt voor de fijne rijlessen die ik heb gehad bij jouw
je had alles op en leuke goeie manier uitgelegd.
waardoor ik in 1x ben geslaagd

Daan Hoekstra

geslaagd dankzij rushan!!!!

Jaiya Obermeijer

Sharmilla super bedankt!! Dankzij de kans om extra te kunnen lessen heb ik in 1 keer mijn rijexamen gehaald. Verder altijd duidelijk gelest met goede feedback op wat beter kon. Helemaal top!

Pieter Verhagen

Na heel wat uitstellen door een minder fijne ervaring bij een andere rijschool, uiteindelijk toch weer het rijden opgepakt. Ik ben toen bij Nicole terecht gekomen en heb door haar een stuk meer zekerheid en vertrouwen in de auto kunnen krijgen. Ze wist altijd goed wat ik nodig had per les en ben hierdoor met veel zelfvertrouwen mijn herexamen in gegaan!
Heel erg bedankt voor alles Nicole!

Zenna van der Lubbe

Super fijne lessen gehad bij Sharmila, waardoor ik in 1 keer geslaagd ben. Sharmila legt alles super goed uit op een vriendelijke directe manier wat super fijn is! Zij heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven tijdens het rijden. Het waren erg gezellige en leuke lessen.
Dankjewel Sharmila!

Melissa Pronk

Yes, afgelopen week mijn motorrijbewijs gehaald. De lessen voor het AVD gedeelte van Dogan gehad en voor het AVB van Ersin. Ze hebben mij goed voorbereid op de examens en natuurlijk veel geleerd/ inzicht verkregen tijdens de lessen.
Via Google op de gok bij deze rijschool beland maar geen moment spijt gehad. Goeie instructeurs die er echt voor gaan om je te laten slagen en vertrouwen geven. Zeker klantvriendelijk, fijne gezellige sfeer op de rijschool. Je kunt met alle vragen terecht.
Echt hele positieve ervaring, als ik mijn andere rijbewijzen nog had moeten halen zou ik hier ook zeker heen gaan. Aanrader!!!

Vera Faber
9.6
Beoordeling door 707 klanten
Bekijk onze klantbeoordelingen
Beoordeel ons
Aanbod
Partners
Rijschool City
Rijschool City is een van de weinige rijscholen in Groningen die een rijsimulator beschikbaar heeft voor de autorijlessen. In de virtuele auto kun je op je eigen tempo en zonder risico’s de eerste stappen zetten in je rijopleiding of juist je vertrouwen in je rijvaardigheid terugwinnen.
Contact

Bezoek adres:
Lamsoor 2
9738 AL Groningen
T: 0882260222 
E: info@rijschoolcity.nl
Oefenterrein:
Fledderbosweg 1
9798TH Gammerwolde

menu-circlecross-circle