Wijzigingen betreffende ophaaladressen autorijlessen

Zoals jullie vast al hebben vernomen mogen de autorijlessen weer opgestart worden en vanaf vandaag 17:00 uur is het weer mogelijk om online de rijlessen te plannen.

Alle voorwaarden die gelden staan op onze website en onze Facebookpagina. 1 van deze voorwaarden is dat er maximaal 2 personen tegelijk in de lesauto mogen zijn. Het ophalen en/of wegbrengen van de leerling die voor of na jou les heeft is nu dus niet toegestaan. Dit zou betekenen dat wij niet alle leerlingen in onze roosters kun inplannen en ontstaan er wachttijden, ook voor de leerlingen die al bezig zijn met de rijopleiding. Om dit te voorkomen hebben wij het volgende besloten:

Er worden geen leerlingen van huis gehaald zolang de maatregel geldt van max. 2 personen in een auto. Wij willen jullie vragen om voor elke rijles, zowel categorie B als categorie B-automaat, naar de achterkant van het Centraal Station te komen. Hierdoor kan elke leerling vanaf volgende week weer gepland worden.

Het adres is Achterweg 1, 9725 BM te Groningen. Hier stond eerder het gebouw van PostNL. Vanaf de voorkant van het hoofdstation kom je via de blauwe trap over het spoor meteen op de juiste locatie, https://goo.gl/maps/oQHhTimCz6NTPPxKA.

Wij begrijpen dat dit voor sommigen van jullie niet ideaal is maar we moeten roeien met de riemen die we hebben.

Zodra het weer toegestaan is om met meer dan 2 personen in een auto te zitten halen wij gewoon weer van huis op.

Voor eventuele updates kijk op onze website, https://rijschoolcity.nl/autorijbewijs en onze Facebookpagina.

Bedankt voor jullie begrip.